Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem, ha nem lép az a srác, akit szeretek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy ideje beszélek. Tudni kell, hogy egyáltalán nem vagyok egy könnyen szerelembeeső lány,sőt...

Rengeteget beszélünk egymással. Rengeteget gondolok rá. És érzem, hogy ő is másképp néz rám, de nem lép és megőrjít. Sok jelet adtam már arra, hogy nagyon fontos nekem, de általában tereli a témát ha erről van szó. Szerintetek miért? Vagy én vagyol túl kapkodós? Fogalmam sincs.. Nem egy visszahúzódó típus, én sem. Sosem voltam szerelmes, semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Vagy lehet én néztem el a dolgokat, és látok bele többet?

De akkor miért olyan kedves velem, és miért keres éjjel-nappal? Ha egy fiút nem érdekel egy lány, akkor nem érdeklődik iránta nem?

17/L

2017. szept. 2. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

"Szerintetek mit kellene tennem, ha nem lép az a srác, akit szeretek?"

Nagyon könnyű a megoldás. Te lépsz.

Érdekled őt egyértelműen, de nem tudhatjuk miért tereli a témát. Lehet azért, mert ő még nem tudja hogy érzel valamit iránta, és aggódik hogy mi lenne úgy lépne valamit, hogy te nem is akarsz vele igazán.

Hiába adtál neki jelet erre, ő nem tudhatja mire is gondolsz pontosan, hogy vágysz másra is.

Az egész probléma nem lenne, ha lépnél, és akkor ő is tudná hogy megmutathatja neked jobban hogy szeret téged.

2017. szept. 2. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Lépj te. Egyszerű a megoldás.
2017. szept. 2. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Cselgáncs. Odalépsz, beakasztasz neki, feléd dől, te meg lekapod. Ennyi. Ha ezek után is kerül, akkor búzavirágköszörű... Vagy tévedtél, és nem tetszel neki.
2017. szept. 2. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezd meg, animés-e. Ha igen, akkor nem a fidesz a varázsszó.
2017. szept. 2. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet a fiú popóra gerjed
2017. szept. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!