Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után szex?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szex?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 hónapja vagyunk eggyutt és az lenne a kérdésem hogy nálatok hogy volt? En úgy gondolom hogy ha először fog itt aludni nálunk akkor nem kell rögtön szexelni, azért magán a szexen van még sok másik dolog is amit lehet csinálni , nem tudom , nálatok hogy volt?

Pl átjött és filmeztetek és akkor egyszer csak a bugyid alá nyúlt vagy hogy szokott ez lenni? És mennyi idő után tértetek a lényegre? :D

Köszi 17/L

2017. szept. 1. 22:14
 1/8 Stark2000 ***** válasza:
95%

Őszinte leszek, és most szeretném leszögezni, hogy nem szexeltem a volt barátnőmmel. Nem jutottunk el addig. Viszont amit tudok leírok segítségként.

Hogyan volt? Hát.. 10 hónap után sem történt meg, mi sajnos nem tudtuk megoldani a problémákat, így vége lett. 10 hónap alatt eljutottunk a pettinging, "nyali-fali" volt a legkomolyabb. Mi együtt aludni nem tudtunk, sajnos szigorúak voltak a szülei, és csak a földszinti kanapén engedték volna. Én meg mondtam, hogy kösz, akkor már inkább sátrazok az erdőben, úgysincsen messze tőlük.. Amúgy kb 2 hét után első csók (mind a kettőnknek első, nem csak kapcsolaton belüli első), rá másfél hónapra elkezdtük felfedezni egymás testrészeit. Olyan fél év után mondanám azt, hogy "aktívabbak" lettünk szexuálisan. Akkor már bátrabban nyúlkáltunk egymáshoz. Nagyságrendileg tudtuk, hogy mit szeret a másik, mivel a legkönnyebb felizgatni a másikat. 7-edik hónap körül volt az, hogy akárhányszor volt alkalmunk egymáshoz nyúltunk.. hehe. :D Amúgy igen, tökéletesen leírtad. Filmeztünk, elkezdtem csókolgatni a nyakát majd csókolózni kezdtünk.. rá 10 percre semmi ruha nem volt rajtuk. Csak érzés szerint csináltuk, és jött. Ha oda juttok megfogod érteni. :D Amúgy nem, tényleg nem kell első együtt alvásnál szexelni. Akkor feküdj le vele, ha mind a ketten akarjátok a másikat. Ha meg vársz egy kicsit és nem adod oda magadat a srácnak hidd el, semmit nem fogsz veszíteni. Csak ne bánd meg. Tudd és érezd, hogy szereted, megbízol benne - kicsit szóljon az érzelmekről, bármilyen furcsán is hangzik. Ha ezek megvannak, szerintem onnantól már csak rajtad múlik. :)

17F

2017. szept. 1. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Én annak idején a saját lányomnak is azt mondtam, akkor feküdjön le a fiúval, amikor már nem bír a túlerővel. Mármint a fiús és a saját vágyával. Amikor a fiú el tudja venni az eszét, annyira, hogy ne is legyen kérdés, hogy mit KELL tennie. Amíg ez nincs meg, addig két eset lehetséges. Vagy nagyon kisfiú az illető, aki semmit sem tud a nőkről, vagy nem illetek össze. Egyik esetben sem érdemes folytatni. Akkor meg minek lefeküdni vele?
2017. szept. 1. 22:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Főleg az első valaszolonak hogy ilyen részletesen leírtad !! Tényleg segítettél :)))
2017. szept. 1. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Csak azért írok mert ebben a helyzetben vagyok ugyanennyi idősen és érdekelnek a válaszok, bocsi, hogy nem tudok hozzászólni érdemlegeset><
2017. szept. 1. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

En a baratommal majdnem ket ev utan fekudtem le eloszor:)

Elotte mar kb. 1,5 evig hetente,ket hetente egyutt aludtunk.

Nem bantam meg nagyon jo volt.

Nem vereztem,nem fajt.

16L/20F

2017. szept. 2. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Minek hívnád át ha nem akarsz dugni? Ebből csak sértődés lesz. Kis nyomi lehet, ha nem tud hova vinni...
2017. szept. 2. 14:32
 7/8 sweetchocolate ***** válasza:
0%
Hazassag utan. Elotte bun, tudtad? Isten mindent lat, egyszer mindenkinek el kell szamolnia Elotte. Masreszrol, terhes szeretnel lenni? Ne haragudj, de en nem ajanlom a szexet hazassag elott
2017. szept. 2. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Mért kéne várni? Nincs egy meghatározott törvény erre. Amikor úgy érzed hogy készen állsz,akkor már lehet. Semmivel nem leszel több vagy kevesebb. Nem lesz nagy tüzijáték és felvonulás. Túl van értékelve az első.

Ha viszont nem az első lenne egyikőtöknek sem,akkor meg pláne minek várni? Előbb utóbb az egyik fél ráun és elkezd másfelé érdeklődni.

Ha kívánjátok egymást,minek húznátok tovább?Ez csak úgy megtörténik.Nem kell semmi körítés.Ha ott vagy,egyértelmű lesz.Ha mindketten akarjátok.

Kedves sweetchocolate,remélem csak troll vagy,de ha nem...Elárulom,hogy nincs olyan hogy két ember szerelme "bűn".Az a bűn ha megvonod magadtól.Régen megvolt a miértje ennek is,de gondolom ezt már nem tudod,csak a berögződött mintákat követed.

"Terhes szeretnel lenni?" öö..ugye tudod mire való a fogamzásgátló? :D

2017. szept. 4. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!