Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez nem lotyós? Vagy nem furcsa?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem lotyós? Vagy nem furcsa?

Figyelt kérdés
Nos, friss középiskolás vagyok. Konkrétan két napja ismerem az osztályomat, és van egy fiú, aki nagyon szimpi. Tegnap is beszélgettünk valamennyit, igaz, volt ott egy másik lány is, tehát így hármasban. (annak a lánynak van barátja) Ma is váltottunk pár szót, de csak azért mert volt valami vicces dolog, és azon nevettünk, meg akkor váltottunk pár szót.(akkor már ketten) Na és az a kérdésem, hogy ez nem ribizlis hogy már most megtetszett valaki?....
2017. szept. 1. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig csak beszélgetsz vele, addig nem.
2017. szept. 1. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tetszik valaki külsőleg egyátalán nem ribizlis 1 nap után. A tetszés az csak tetszés, nem szerelem, vagy szeretet, a mai tinik sajnos azt hiszik, hogy ha valaki tetszik, akkor már nagyon is szerelmesek, pedig az teljesen más érzés.
2017. szept. 1. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A tetszés önkéntelen "reakció", lotyóvá pedig tudatosan válik valaki,szóval nem.

De tök jó, hogy felmerült benned a kérdés, mert valószínűleg normális lány vagy. Ilyen önkritikára a ténylegesen lotyók sem képeseket, mert ők aztán kikérik maguknak, hogy valaki ezt mondja rájuk..

De azért lassan a testtel. Nem kell semmit elhamarkodni, mert ha valami balul sül el, 4 évig fogod szívni. Sőt,ha kapcsolat lenne belőle, ebben a korban úgy se tartana 4 évig szóval éppen ezért nem is javasolt osztálytárssal kezdeni. Magunk miatt.

2017. szept. 1. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 tarthat 4 évig, ismerek olyan párt, akik 5 éve vannak együtt, 13 volt a lány akkor, amikor összejöttek. De ez nagyon ritka.
2017. szept. 1. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem az.

Egyébként az én iskolámban is van egy csaj, akire szinte rá van írva, hogy tetszik neki az egyik srác, ők is kb így viselkednek.

A gond csak annyi ezzel, hogy nekem is az a srác tetszik.

2017. szept. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!