Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak az elérhetetlen fiúk?
Figyelt kérdés
Valahogy amikor egy fiú érdeklődik irántam már annyira nem is érdekel engem. Miért érzem ezt? Miért akarom megszerezni inkább az olyan fiúkat, akiket nem érdeklek?
15/L
2017. aug. 25. 22:41
1/10 anonim válasza:
Csúnyán mondva "figyelem felkeltő vágyad" van.
Szerintem.
2/10 anonim válasza:
Mert az embernek mindig az kell ami nem lehet az övé . Én is így vagyok sajnos
3/10 anonim válasza:
Ez lehet morbid lesz de nem tudunk eleg infot, pld karok nelkuli lanynak minden srac elerhetetlen :')
Amugy ez az emberek nagy reszenel igy van, mmindig az kell ami nincs vagy nem leget a mienk es a jot meg nem vesszuk eszre korulottunk.
18f
4/10 anonim válasza:
Leszarom a problémáidat és téged is. :D
6/10 anonim válasza:
Ez egyszerü :) kérdező : neked olyan kell akinek Te nemkellesz és akiknek Te kellenél azok neked nem kell.. :) kabd be Matek 😂😂😂😂😂😂
7/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy elérhetetlen!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat:))
2017. aug. 26. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!