Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval az van jogy kitaláltam hogy elmegyek egy a fiú anyukájához h adjon nekem egy pólót a fiátol . Mert h szeretem Mennyi rá az esély hogy adni fog?
Miért vannak ilyen dilós emberek? xd
Honnan jött ez az ötlet ember? :D
Lehet még fel is képel(azt végig nézném mondjuk),amikor elkéred,videózd má és küld el légyszi :D
Kb 14 évesen nekem is volt ilyen ötletem, szóval nem csak a kérdező fejéből pattannak ki baromságok 😂 De azért az anyjától tényleg ne, kicsit hülyén jönne ki. Kicsit...
Ha meg nem vagy szimpi a srácnak, simán az anyját is ellened hangolja (tapasztalat).
Mielőtt válaszolnék normálisan a kérdésre azért előtte a 15. válaszolótól kérdezem, hogy: Miért kapna érte pofont?
Szerintem ha elmondanád szépen, hogy mi a helyzet még ha furának is tartja a kérésedet akkor 1 pólót talán ad. Bár biztos meg fogja kérdezni, hogy ezt miért nem a fiától kéred el meg miért nem neki mondod el, hogy szerelmes vagy belé. :) Én ahogy a saját anyukámat ismerem a páromnak adna egy pólómat ha esetleg megkérné, mert látja, hogy komolyak a szándékai felém. Szóval 1 próbát megér neked szerintem. :)
21/F
Minek az neked? Magad alá tenni, mikor masztizol.
Úr Isten,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!