Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval az van jogy kitaláltam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval az van jogy kitaláltam hogy elmegyek egy a fiú anyukájához h adjon nekem egy pólót a fiátol . Mert h szeretem Mennyi rá az esély hogy adni fog?

Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 22:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért vannak ilyen dilós emberek? xd

Honnan jött ez az ötlet ember? :D

Lehet még fel is képel(azt végig nézném mondjuk),amikor elkéred,videózd má és küld el légyszi :D

2017. szept. 1. 00:10
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Kb 14 évesen nekem is volt ilyen ötletem, szóval nem csak a kérdező fejéből pattannak ki baromságok 😂 De azért az anyjától tényleg ne, kicsit hülyén jönne ki. Kicsit...

Ha meg nem vagy szimpi a srácnak, simán az anyját is ellened hangolja (tapasztalat).

2017. szept. 1. 07:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De mire kell neked az a póló? Szagolgatni,vagy masztizni rá?😂
2017. szept. 1. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Ezt tuti megfogja kérdezni.És akkor ezt fogod mondani?😁
2017. szept. 1. 12:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Két nagy büdös pofont azt lehet hogy kapsz de pólót tuti nem.
2017. szept. 1. 17:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Mielőtt válaszolnék normálisan a kérdésre azért előtte a 15. válaszolótól kérdezem, hogy: Miért kapna érte pofont?

Szerintem ha elmondanád szépen, hogy mi a helyzet még ha furának is tartja a kérésedet akkor 1 pólót talán ad. Bár biztos meg fogja kérdezni, hogy ezt miért nem a fiától kéred el meg miért nem neki mondod el, hogy szerelmes vagy belé. :) Én ahogy a saját anyukámat ismerem a páromnak adna egy pólómat ha esetleg megkérné, mert látja, hogy komolyak a szándékai felém. Szóval 1 próbát megér neked szerintem. :)

21/F

2017. szept. 1. 19:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Lehet h hülyeség rényleg de nagyon ledves anyukája van ❤
2017. szept. 1. 20:09
 18/22 A kérdező kommentje:
*kedves
2017. szept. 1. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
De tényleg,mit fogsz mondani,ha megkérdezi az anyukája,mire is kell neked az a póló?Mert csakúgy semmi ok nélkül nem hiszem hogy a kezedbe nyújtaná.Én egyébként biztos nagyon haragudnék anyumra,ha egy random fiúnak csakúgy odaadná az egyik pólómat,hogy aztán éjjelente arra verje.
2017. szept. 1. 21:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Minek az neked? Magad alá tenni, mikor masztizol.

Úr Isten,,

2017. szept. 2. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!