Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esély van egy 13 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van egy 13 éves lány és egy 30 feletti férfi kapcsolatának?

Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 18:20
1 2
 11/20 Lazy Lover ***** válasza:
18%
nem sok d eha 14 elmúltál akkor simán járhattok nem számít bűncselekménynek
2017. aug. 31. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Meglehetősen kevés. Pedofíliának nem mondanám mert egy 13 éves lány már akárhogy nézzük tini, és jóesetben az "olyan" dolgokkal megvárná míg legalább 14 lesz, viszont ez attól még tényleg nem normális. Nem mintha engem érdekelne más szerelmi élete, mindenki azzal jön össze akivel akar, de tudd hogy ennek a kapcsolatnak nincs túl sok jövője. A legvalószínűbb hogy szüleid rájönnek és onnastól nemigen lesztek együtt... A második eshetőség hogy egy idő múlva "megunod", nem érzed már azt mint az elején, ahogy ez a 13 éves lányoknál általában lenni szokott, és te magad vetsz véget a kapcsolatnak. És persze az is megeshet hogy tényleg csak ki akar használni, kitudja...
2017. aug. 31. 19:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni,de nem én vagyok a lány.....most csak írtam egy szélsőséges példát...Olvastam egy történetet...Csak úgy általában az exrém korkülönbségek miatt írtam.Bocs,hogy nem voltam pontos....Csak tudni akarom az emberek véleményét....
2017. aug. 31. 20:14
 14/20 A kérdező kommentje:
11-esnek:Attól még,hogy egy ember elmúlt 14 és szabad,nem biztos,hogy pont egy 30 éves férfinak szabad.14 a beleegyezési korhatár magyarországon??Ezt nem tudtam...De akkor is,képzelj egy kifejlett 30-as pasit aki egy 14 évessel jár.Pont abban a korban lenne a lány,amikor nem tudja még mit akar,csak menőzni akar,hogy ő már tudja mit csinál,neki ne mondja meg senki....Pont az ilyen gyerekes viselkedés miatt gondolom elképzelhetetlennek,hogy egy felnőtt férfi egy kiskamasszal legyen együtt..Te el tudod képzelni,hogy egy olyan lánnyal legyél együtt,akinek a szobája tele van a kedvenc 1D-s vagy hasonló együttesek posztereivel és plüssökkel?Még mindig valószínűleg suli után Cartoon Networkot néz....Arról nem is beszélve,hogy belegondolni,hogy amikor a férfi már rég kijárta az egyetemet,,ha!!!!A kiscsaj akkor még 3.-os volt....Ez elég gáz...
2017. aug. 31. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
A szerelem az szerelem.
2017. szept. 3. 16:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerelem az,szerelem,viszont elég hihetetlen elhinni,hogy egy felnőtt ember egy kiskamasz iránt tápláljon olyan érzelmeket.Ez egyfajta parafília kategóriába esik.Nem pedofília hanem hebefília.
2017. szept. 3. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
A hebefilia annyit tesz hogy vonzódik hozzájuk, hogy milyen érzelmeket táplál iránta az már egy másik dolog. Éppenséggel szeretni szeretheti, az már más kérdés hogy a kapcsolatnak nem sok jövője van.
2017. szept. 3. 19:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Az,ha felnőtt 30 éves férfiként fiatal lányokhoz vonzódsz,az normális.De egy 30 éves férfinek szerintem hamár fiatalt akar,akkor ott vannak a 18-20 év közöttiek.A hepefília,most olvastam,hogy nem számít állítólag betegségnek,a pedofília viszont igen,ezért újra akarják definiálni a pedofil fogalmát.Tehát hamarosan a kiskamaszok is valszeg benne lesznek a definícióban.Aki vonzódik valakihez,az képes bele is szeretni az illetőbe.17 év szerintem normális korkülönbség 2 ember között...De nem a legsebezhetőbb korban.20 és 37 éves kapcsolata sokkal jobb.Ha meg az illetőnek a 20 évesek már nem jönnek be,mert túl öregnek tartja őket,akkor az tányleg betegség.Mindig azzal jönnek,akik bevédik a pedofíliát vagy egyéb parafíliákat,hogy hát régen is simán előfordult,hogy 30-40 éves emberek 12-13 éves lányokkal voltak együtt.Ez azért nettó hülyeség,mert azt a "kis"tényt sosem veszik figyelembe,hogy az átlagéletkor jóval alacsonyabb volt mint ma.Egy 40 éves ember azért feküdt le egy 12 évessel,mert családot akart vele alapítani,és akkoriban a lányok nagyon hamar öregedtek.Akkor a lányok sokkal érettebbek voltak.Szóval igen,megvoltak az indokok,amiket ma persze már nem fogadnánk el.Az az igazság,hogy ebben a korban iszonyatosan megvezethetők a kamaszok,és ezt használja ki a sok predátor.Az meg,hogy szexuálisan ők vonzóbbak mint egy huszonéves az nevetséges..Olyan mintha éretlen banánt ennél.
2017. szept. 3. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi az hogy át akarják definiálni? Ez nekem elég fura. Másokat kihasználni pedig kortól függetlenül undorító, ehhez nem kell pedofilnak lenni vagy akárminek. Az ilyeneket én is elítélem de aki tényleg szereti a másikat és csak vele szeretne lenni azt valahogy nemtudom, még akkor sem ha 13 éves az illető.
2017. szept. 3. 21:16
 20/20 Clark86 válasza:

A lány 14 éves korától kezdve azzal jön össze akivel szeretne. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év ugyebár. Akik pedofiloznak, azok korlátolt, buta, idióta emberek, nem kell velük foglalkozni. Úgy figyelj erre, hogy az emberek nagyobb százaléka ilyen!

Ha a lány 14 éves vagy elmúlt és a 30x éves férfi tisztelettel, szeretettel, törődéssel van felé és támogatja őt mind a tanulásában, mind a szüleivel való kapcsolatában, akkor ebből egy igazán hosszú és jó kapcsolat lehet!

Kitartást mindenkinek, aki hasonló helyzetben van és ne foglalkozzatok az irigy, rosszindulatú, pszichológiai belemagyarázások között feszengő korlátolt emberekkel!

Üdv: Egy 36 éves, akinek 23 éves a párja és 9 éve vagyunk együtt^^ ;)

2023. jan. 28. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!