Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel junius kornyeken nagyon jobs lettunk es egyutt is voltunk de csak nagyon rovid idore... utana mondta meg kicsivel kesobb hogy meg szeret engem (ez volt kb 1 honapja). En kozbe viszont joba lettem egy masik fiuval akivel tenyleg csak baratok vagyunk vagyis a fiu tobbet akar... viszont en meg mindig szeretem az elozo fiut aki viszont megutalt mert a masik fiuvsl voltam... es most nem is beszelunk :/
2017. aug. 29. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem egyerételmű?? Hagyd mindkettőt és gyere éljük le az életünket együtt.
2017. aug. 29. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Késő bánat, tanulj belőle.
2017. aug. 29. 17:50
 3/3 anonim válasza:
Sokat sajnos nem tehetsz, tudom, mert én is voltam hasonló helyzetben. Az egyetlen dolog, amit szerintem tehetsz, az az, hogy nyíltan megmondod az előzőnek a dolgot (mármint h őt szereted) és akkor remélhetőleg már nem fog utálni.
2017. aug. 29. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!