Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet az ilyet elfelejt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az ilyet elfelejteni?

Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy első látásra nagyon megtetszett egy srác, majd amikor kicsit közelebbről is megismertem mégjobban. Ezzel alapvetően két probléma van. Az eggyik hogy mi nem jöhetünk össze. Ennek nagyon nyomós oka van, itt nem szeretném leírni mert rettenetesen szégyenlem, de aki ír privátban annak mesélek. A másik hogy sajnos még nagyon sokat kell találkoznunk az elkövetkezendő években. A kérdésem tehát az lenne hogy ti hogyan felejtetitek el azt akibe belehabarodtok? Mivel tudjátok elterelni a figyelmeteket? (Az a baj hogy volt már ilyennel dolgom és 10 hónapig szenvedtem mire kihevertem a dolgot.)

2017. aug. 28. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Valaki mással...talán úgy elkönnyebb:D írhatsz, 16f
2017. aug. 28. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Írjál bátran 15/F
2017. aug. 28. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, próbálj minél több időt eltölteni másokkal, és töltsd ki az időd nagy részét úgy, hogy ne is legyen időd rajta gondolkodni. Ha unatkozol akkor lehet a legjobban felemésztened magad ezekkel a gondolatokkal. Lehet sokadik vagyok és már unod mindenkinek leírni, de nekem is elmesélheted a sztorit ha van kedved/időd. :)
2017. aug. 28. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
írj :(
2017. aug. 28. 21:44
 5/7 anonim válasza:
Ha van időd én is szívesen meghallgatlak. Lány vagyok, 3srácból habarodtam mar ki egyből pedig félig-meddig. Irj batran
2017. aug. 29. 02:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia :) Miért nem jöhettek össze? Esetleg ha van időd, elmesélhetnéd privátban. Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, én próbálok a lehető legkevesebbet gondolni rá, persze ez rohadtul nem jön össze, mivel minél jobban szeretném elfelejteni, annál többször jut az eszembe... :/
2017. aug. 29. 22:56
 7/7 anonim válasza:
írj :)
2017. aug. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!