Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Ha egy lány 18 éves és még nem volt barátja az gáz? Voltak olyanok, hogy kavarásztam fiúkkal, de semmi komoly. Én mindent megpróbálok megtenni, de egyszerűen nincs senki. Ha van is aki tetszik vagy van barátnője, vagy pedig nem kellek neki! Csak az olyanok èrdeklődnek irántam fuu inkább hagyjuk is! Egyáltalán nem az eseteim, se külsőre, se belsőre. Tehetetlen vagyok! Mindenkinek van màr barátja vagy volt, és annyira gáznak érzem, hogy nekem még úgy sosem volt! Na meg annyira magányos is vagyok! Megöl a szégyen!

2017. aug. 28. 01:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Az a gáz hogy emberek gyakrabban váltanak "párt" mint én alsóneműt... pedig én minden nap cserélem.

Egyáltalán nem gáz az ha valaki egyedül van :D Én 18 évesen jöttem össze első és egyetlen barátnőmmel és boldog vagyok. Igen előtte én is úgy voltam vele hogy gáz meg így, azután rájöttem hogy ez butaság, mert hát miért lenne gáz? Az gáz ha valaki más cikiz téged emiatt mert egyedül vagy :D

2017. aug. 28. 01:49
 2/9 Mádár0218 ***** válasza:

18 éves srác vagyok soha nem volt barátnőm sőt kevés lány volt akivel tudtam is kavargatni mert annyira nem érdekeltem őket sajnos, hidd el sokaknak van ilyen problémája, viszont ez nem szégyen, miért lenne az? mert még nem csókolóztál egy random palival akit 5 perce ismersz és várod azt aki igazán befog neked jönni :D Ez nem ciki és nem szégyen.

És ha valaki elutasít lehet még próbálkozni hátha persze ne túl sokszor azt elhiheted nekem felesleges :)

Te is fiatal vagy nem feltétlen kell szaladni, attól hogy mindenkinek van párja és kb 4-5 hónapig eggyütt vannak. Nem ciki.

Keress és várj :)

2017. aug. 28. 01:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez, csak én 16 vagyok. Szerintem egy lánynál nem gáz, lehet ha nemsokára akad egy srác örülni is fog neki hogy (esetleg) mindenben ő lehet az első. Legalábbis én ezzel nyugtatom magam. :)
2017. aug. 28. 01:51
 4/9 Mádár0218 ***** válasza:
#3 Szerintem srácnál se gáz :D
2017. aug. 28. 01:52
 5/9 anonim ***** válasza:
en lassan a tizenkilencet is betoltom, es nekem se volt meg sajnos komoly kapcsolatom, csak viszonylag sok kavaras.. nem azert, mert nem akartam/akarok komolyat, csak egyszeruen sosem jott meg ugy ki a lepes. :/ en amugy nem erzem gaznak egyaltalan, csak hat k va maganyos vagyok minden egyes nap, ami sz r...
2017. aug. 28. 06:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz , a szerelmet ne keresd mert akkor fog rádtalálni amikor nem keresed :) ,saját tapasztalat ,2 évig szemelgettem keresgéltem a lányokat senkinek sem jöttem be ,aztán belenyugodtam hogy senkinek sem kellek ... Rá kb fél évre meg találtam egy párt ,kár hogy csak 3 hónapig tartott :( ,ugy szerettem higy nagyon de ez van ,kezdtem belenyugodni aztán majd meglátom mi lessz később :/ , de én csak azt tudom tanácsolni hogy a szerelmet ne keresd mert akkor kapod meg :) rendes lánynak tünsz ,kár hogy kisebb vagyok nálad jóval ,másképp ismerkedhetnénk :)
2017. aug. 28. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ettől jobban érzed magad akkor elmondom hogy 18 éves fiú vagyok és nekem se volt még barátnőm... Amúgy szerintem nem az a gáz, hogy 18 évesen nem volt kapcsolatod, hanem az akinek ennyi idősen volt 5 is.. Ne kapkodd el, nem az a dicsőség hogy minél több legyen. Olyannal legyél aki tényleg szeret.
2017. aug. 28. 09:44
 8/9 anonim válasza:
Én 20 vagyok, de ugyan ez a problémám. Akinél próbálkozok, az elhajt, aki meg jönne, hát, inkább nagyon hagyjuk kategória. :D
2017. aug. 28. 09:57
 9/9 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz...

Ne aggódj vannak ilyen mélypontok. Amint írtad kavartál fiúkkal szóval,nem vagy reménytelen eset. :)

2017. aug. 28. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!