Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy fiú néz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú néz?

Figyelt kérdés

Mit jelent hogyha mindig néz ( de nem ilyen nyomulosan) hanem véletlen szeruen odanez es amikor en is odanezek elveszi a fejet. Vagy néha keresi a szemkontaktust. Es ha mondjuk egymásra nézünk 3-4masodpercig tart csak.

15/L. 18/F

2017. aug. 27. 10:55
1 2
 11/15 L vagyok válasza:
Szerintem ha egy fiú néz akkor erekcioi vannak....Vigyáz hol járkálsz
2017. aug. 27. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Figyelj akkor kapsz egy normális választ tőlem, bejössz neki és megakar bаszni, ezért is szemez veled, menj oda hozzá és térdelj elé. 👍👎👇👇🖕🖕 #5ös voltam.
2017. aug. 27. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell bántani a kérdezőt. Tök értelmesen tett fel egy kérdést, ne csodálkozzatok, ha az éretlen és komolytalan válaszaitokra így reagál. Segítséget kert tőletek, az oldal pont ezért jött létre, úgyhogy ha nem szeretnétek mások kérdéseire választ adni akkor rossz helyen jártok.

Mellesleg úgy tudom, kedves kérdező, hogy ha egy fiú rendszeresen bámul téged akkor tetszel neki, több minden is állhat mögötte, de nem kell egyből mindent beleképzelni. Remélem tudtam azért egy kicsit segíteni :) 14/L

2017. aug. 27. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Megszólalt a bölcs 14 éves
2017. aug. 27. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzá teszek kedves 14 éves válaszoló hogy ha bizonytalan a kérdező akkor kérdezze meg a srácot aki nézi... Mink úgy se tudjuk az igazat.. Csak az aki bámulja őt.. Ennyit errőll..19F
2017. aug. 27. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!