Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kapcsolat szempontjából mi a jobb, ha egy lány szűz, vagy az, ha már nem?
Mivel még én is az vagyok, így jobb lenne egy szűz, meg amúgy is..
18/f
Bár lány vagyok, de ez tényleg egy érdekes téma és bennem is párszor felmerült.
A szűz azért jó, mert a férfi szívét elönti a "dicsőség", hogy ő lehet a nagy "hódító". Illetve tanítható, talán naiv is ilyen téren, amit könnyebben ki lehet használni (nem feltétlen negatív értelemben). És az ember fiának nem kell azon görcsölnie, hogy kivel volt a csaj előtte, hogy a pasi milyen volt és még csak vizualizálnia se kell magában, ahogy egy másik emberke töcsköli.
A nem szűzre meg mint mondták, nem feltétlen kell várni (Bár ismerek olyat, aki szüzen is 2 hét múlva lefeküdt a barátjával és már másfél éve együtt vannak...), illetve tapasztaltabb, feltételezhetően jobban tudja, mit kell tenni az ágyban és nem szerencsétlenkedik jó néhány alkalmon keresztül.
Ez tipikusan olyan téma, ami megoszló. Sokaknak mindegy, sokaknak nem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!