Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú de nagyon! Úgy érzem hogy nekem csak o kell es senki más nem! Néztük egymást (mert o is ott volt egy pár napja egy házi buliba )úgy éreztem en is be jövök neki ,de soha nem beszéltünk meg egy szót sem.Mondjuk erre annyira nem is lett volna lehetőség sajnos.Most lett csaja a napokba kb olyan 3 nappal ezelőtt és annyira rosszul érzem emiatt magam. Úgy érzem hogy soha nem lesz egy olyan pasi mint o ! :( szerintetek mit csináljak ? Hogyan próbáljam elfelejteni? Közéjük nem akarok állni nem olyan lány vagyok!

15/L

2017. aug. 26. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tehetsz mást, mint felejtesz. Nem lesz könnyű, ez tapasztalat. Amúgy én is pont ilyen helyzetben vagyok jelenleg. Nehéz felejteni, már hónapok óta :/ De neked drukkolok! :) ;) 16/f
2017. aug. 26. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a hatalmas nagy képelés tudom én is az elöttem szólóhoz meg hozzád csatlakozom nem tudsz mit tenni mint lenyelni a békát vagy le tudod vagy nem én már 2 éve szenvedek vele. Próbálom lekötni a figyelmem munkával aztán ez van 17F
2017. aug. 26. 22:29
 3/6 Stark2000 ***** válasza:
Nem is ismered ezek szerint. Külsőleg biztosan találsz még olyan pasit, aki ugyan ennyire, vagy még jobban fog tetszeni. Emiatt igazán ne érezd úgy, hogy olyan hatalmas dolgot vesztettél. Ha ismerted volna, úgy érthetőbb. Hiszen a személyiségbe lehet igazán beleszeretni, ugyan olyan ember pedig nem létezik. :) Szerintem felejtsd el, biztosan találsz még mást is. Ha meg szakít a barátnőjével és úgy érzed.. akkor meg csak rajtad múlik. Egyébként jó és példamutató dolog az, hogy nem állsz közéjük. Ezt sok korodbeli lány is eltanulhatná.
2017. aug. 26. 22:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2017. aug. 26. 22:59
 5/6 anonim válasza:
Ha már van barátnője, akkor az a hajó elsüllyedt. Bocsánat. Tudom gájni fog, de mint ahogy előttem írták, nincs mit tenni, el kell felejteni.
2017. aug. 28. 13:50
 6/6 anonim válasza:
Fájni*
2017. aug. 28. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!