Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az baj, ha az idősebbek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha az idősebbek jönnek be?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, sosem volt még barátom, és tudni kell, hogy nagyon-nagyon ritkán érzek valaki iránt többet barátságnál, igazán komoly érzéseim pedig csak egy srác iránt voltak eddig.

Csak az a gond, hogy nagyon sokszor szívesebben megnézem az idősebbeket (értsd: 20-28 éveseket), mint a saját korosztályomat és jobban is tetszenek. Abból a kb 4 emberből, aki egyáltalán kicsit is tetszett, 2 volt csak korombeli, a másik 2 idősebb. Valahogy a korombelieket túl kisfiúsnak érzem, kinézetileg és szellemileg egyaránt.

Jelenleg (mint kiderült) egy 25 éves férfi tetszik eléggé. Nyilván tudom, hogy egy 16 éves tini, és egy 25 éves, érett férfi közt semmi komoly nem alakulhat ki, ezért nem akarok tőle semmit, de ha csak a szívemre hallgatnék, az eszemre pedig nem, akkor biztos, hogy akarnék.

Ezzel más is van így? Ez is csak olyan dolog, amit majd "kinövök", vagy ez tartós lesz? Szerintetek ez a jövőben sok problémát fog okozni?

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2017. aug. 25. 21:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elnézést, akkor rosszul fogalmaztam. Nyilván mindig vannak kivételek, csak az én tapasztalataim szerint a legtöbb korombeli fiú éretlen, de ismerek éretteket is, csak ők meg túl jó barátaim és/vagy nem az eseteim. :)
2017. aug. 25. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:

"de ismerek éretteket is, csak ők meg túl jó barátaim és/vagy nem az eseteim. :)"

1 perc néma csend a friendzone-olt férfitársaink számára.

2017. aug. 25. 22:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Közülük majdnem mindnek van barátnője, vagy teljesen más lány tetszik nekik.
2017. aug. 25. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:

A 25 éves is lehet éretlenebb, lehet még családot sem akar, sőt ha belevágna veled egy komolyabba és felmerne vállalni a családja előtt és a te családod elé is oda merne állni akkor valószínűleg ő is tisztában van a tényekkel amiket te felsoroltál.

Ahogy mondani szokták "A puding próbája az evés" (szerintem)

2017. aug. 27. 17:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Huh,hát itt még nagyon nem tartunk. :)

Egy táborban ismertem meg, ott ugye beszéltem vele többször is személyesen, meg egyszer chateltem is vele, de még ráírni sem merek újra.Úgyhogy ez csak feltételezés, hogy nem működne, nem aktuális a dolog.

2017. aug. 27. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát próbáld ki. :D
2017. aug. 27. 21:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Megtettem, most egyelőre ott tartunk, hogy beszéltünk tegnapelőtt este egész sokat, tök normálisan válaszolt, jófej volt, most meg egy napja nem válaszol. Nem értem, se mindegy, nem is én lennék, ha esetleg tudnék vele beszélni 😂😂
2017. aug. 29. 11:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért ez a kommunikáció világában nekem kicsit furcsa, de mindegy. :D
2017. aug. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!