Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy fiú azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú azt mondja hogy jó a seggem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Edzőtáborban voltam és van egy srác aki igazi félisten de normális es egyik nap mikor bementem a szobájába hogy elkérjek valamit az egyik szobatarsatol és miután kijöttem barátnőm is nem sokkal utánam jött mivel o a barátjával volt bent és hallotta hogy a félisten valamit sug a mellette lévőnek majd mégegyszer sug valamit az pedig eltudta kapni barátnőm és azt mondta: "milyen jó a segge van!"

A kérdésem az : ez jelent valamit ? Elég figyelmes volt egyébként amikor ott voltam mert megkérdezte hogy mi történt a terdemme mert le volt tapasztva.

2017. aug. 25. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti... várj csak... megvan! Azt jelenti, hogy tetszik neki a hátsód.
2017. aug. 25. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A félisten talán dugni akar?
2017. aug. 25. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak erre alapozva ne gondolj semmi komolyra, sok lányra mondják ezt a fiúk :).
2017. aug. 25. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Há há há . Szerelem kategóriába ez a kérdés . Talán annyi a jelentősége ha feláll a répája megtöcsköli néha a hátsód . Akkor ha sokat lesztek együtt és rád un pedig szétrugdossa ...
2017. aug. 25. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A félisten töri a magyart.
2017. aug. 25. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*magyartot! kedves utolsó,írj már igényesen pff
2017. aug. 27. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
12 éves taknyok... Két hét múlva a nevedre sem fog emlékezni.
2017. okt. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!