Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még nem talált meg a szerelem. Voltak/vannak udvarlóim, de senkiben nem tudok beleszeretni. Ez mindig így lesz? Fog ez változni? Pedig sok bennem az érzés. Lehet szimplán az a baj hogy szar az életem. Csak azért érdekel ennyire mert a mai világba már 12 évesek is párkapcsolatban vannak. Ráadásul nagy a szeretethiányom sokszor vagyok szomorú :( 15/L
2017. aug. 25. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, nem verseny ez. Azok akik 12 évesen együtt vannak általában megbánják majd. Egyszer ha lesz egy arra érdemes fiú, akkor majd beleszeretsz!
2017. aug. 25. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Énis szeretethiányos vagyok :/

Próbálj barátkozni,hátha az segít

A szerelem meg majd csak jön,nem szabad erőltetni

Ha magányos vagy nekem írhatsz :) 17/F

2017. aug. 25. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem az, azok a "kapcsolatok" amik 12-3 évesen alakulnak sokszor két hónapot nem bírnak ki :). De itt is láthatod, hogy hány 15-6-7 éves keres párt magának, mégha burkoltan is...

Nem is értem, hogy 12 évesen minek párkapcsolat, amikor még magyarul sem tudnak rendesen(igaz, van aki 20 évesem s tud).

Ha annyira szeretethiányos vagy, akkor próbálkozhatsz itt is, bár sok a perverz, szóval csak óvatosan ;)

16/F

2017. aug. 25. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Első kapcsolatom 23 évesen volt (addig két csók az összes "tapasztalat"), de az igazit, akivel családot is szeretnék 27 évesen találtam meg. :)
2017. aug. 25. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 25. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!