Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmnek fura perverziói...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek fura perverziói vannak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon szereti, ha katonai egyenruhában vagyok és szinte mindenhova így tudok csak elmenni vele, mert ha mást veszek fel, akkor nincs kedve eljönni. A katonai egyenruha egy ma is használatos dandártábornoki egyenruha és ezt egy leszerelt tábornoktól kaptam meg. A névtáblát már leszedtem és az én névtáblámat varrtam fel rá. Tele van kitüntetésekkel és néha kínosan érzem benne magam, mert csörögnek. A kitüntetések közül csak a lovagkeresztet ismerem. Ettől függetlenül nagyon szeretem őt és próbálok a kedvében járni, de amikor moziba megyünk, kicsit kellemetlen a sorban állni.

2017. aug. 23. 22:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi az a "szmoking effektus"? Lehet, hogy neki a "katonai ruha effektus" jön be.. XD
2017. aug. 24. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!