Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmnek fura perverziói...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek fura perverziói vannak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon szereti, ha katonai egyenruhában vagyok és szinte mindenhova így tudok csak elmenni vele, mert ha mást veszek fel, akkor nincs kedve eljönni. A katonai egyenruha egy ma is használatos dandártábornoki egyenruha és ezt egy leszerelt tábornoktól kaptam meg. A névtáblát már leszedtem és az én névtáblámat varrtam fel rá. Tele van kitüntetésekkel és néha kínosan érzem benne magam, mert csörögnek. A kitüntetések közül csak a lovagkeresztet ismerem. Ettől függetlenül nagyon szeretem őt és próbálok a kedvében járni, de amikor moziba megyünk, kicsit kellemetlen a sorban állni.

2017. aug. 23. 22:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ez az egyenruha nem annyira feltűnő, mint egy gyakorló ruha. A ruhát meg nem dobom ki, mert ajándékot nem dobunk ki.
2017. aug. 23. 22:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez így akkor sem állapot, mert téged néznek miatta hülyének... Fontos lenne megtudnod az okát, mi miatt ennyire fontos neki.

Mert szinte biztos, hogy ez csak egy szimbólum a számára. De minek a szimbóluma?

A mesebeli hercegé, aki eljön az ő hercegnőjéért? A férfiasságé? A bátorságé?

Olyan szexuális szerepfantáziáké, amiket nem mer kiélni, és az egyenruha csak a jéghegy csúcsa?

Tisztázd vele mindenek előtt.

És azt is tisztázd vele, hogy egy igazi férfi nem ékeskedik soha idegen tollakkal - és ezért nem hordhatsz jó érzéssel olyan kitüntetéseket, amiket nem te szereztél...

2017. aug. 23. 22:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Sajnos ő sem tudja, de szerintem az is bele játszik, hogy 197 cm magas vagyok és kigyúrtam magamat. Este mindig bökdösi a hasamon a kockákat és sokszor a mellkasomon alszik el. Azt hiszem a férfiasság szimbólumának tekinti. De nem 100%
2017. aug. 23. 22:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lool, oké, szerintem is rohadt szexik a katonák, de ez beteges.xd
2017. aug. 23. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
sok gondolat felmerült bennem, de némelyik túlnyúlik jelent kategória határain. Ha gondolod, priviben boncolgathatjuk tovább a kérdést
2017. aug. 23. 22:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok
2017. aug. 23. 23:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy ma is használatos hivatásos viselés azt nem hordhatod csak úgy az utcán
2017. aug. 23. 23:07
 18/21 A kérdező kommentje:
Ma is hivatásos. Ezt nem tudtam, hogy nem vehetem fel, de eddig nem kötöttek belém.
2017. aug. 23. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Üvölt a belőletek hogy nem valódi kapcsolat, és a csaj csak szórakozik, kihasznál, stb.

És olyan mint egy kisgyerek, akivel nem tudsz megbeszélni semmit, mert megsértődik. 190 cm-es, kigyúrt férfinak nem egy ilyen kislány kell, szerintem. Keress egy nőt.

2017. aug. 24. 01:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A csaj egy vicc :D már bocsi.

Szerintem is szexi a katonai egyenruha, de ez már beteges, és gyerekes is egyben. Inkább keress egy normális lányt, és őt hagyd mert ez nem normális hogy korlátoz téged. Vagy legyél férfi és mond meg neki hogy vagy hagyja ezt a hülyeséget vagy szakítasz, mert nem vagy te papucs hogy ő parancsoljon neked, főleg ha a hülyesége miatt kell kellemetlenül érezned magad.

2017. aug. 24. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!