Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg?
Van egy fiú, akibe már évek óta vele vagyok esve... De ő ilyen "menőfiú", és ezért nem egy rétegben mozgunk. Évekkel ezelőtt, amikor még nem volt ilyen, akkor jó barátok voltunk... De mióta idősebb haverjai vannak, akik csak a pénze miatt kihasználják, azóta kb meg sem ismer... Legalábbis akkor nem, ha itt vannak a haverjai. De ha találkozunk az utcán vagy a suliban, vagy bárhol, akkor mindig néz, meg mosolyog rám... Na mindegy. Lényeg, hogy az ő "köreiben" az ilyen ribis, túlsminket lányok vannak. Akiket könnyű megkapni, szőkék, meg ilyenek... Hogyan tudnám esetleg felhívni magamra a figyelmét? (egy suliba járunk, csak ő egyel fölöttem)
15/L
Ilyen embert inkább messziről kerülni kéne,nem megszerezni....
Két különböző ember vagytok,ebből boldog párkapcsolat nem lesz.
Ez úgy hangzik, mint valami borzalmas tinilány-regény de legyünk realisztikusak.
1. Nem te fogod megváltoztatni és nem miattad fog rájönni, hogy "kihasználják" és majd kettecskén éldegéltek.
2. Ezt most tanuldd meg, mert később hasznos lesz: attól még, hogy valaki egy "ribis, túlsminkelt", neadjisten SZŐKE (nem is tudom, hogy mióta számít rossz tulajdonságnak a szőkeség), attól még lehet jó ember, kedves, stb. És ha ezt nem is így látod, mégiscsak ők vannak benne a srác baráti körében.
3. Felhívni magadra a figyelmet sokféle képpen lehet, ha pucéran végigfutsz a folyosón az is elég figyelemfelkeltő, de szerintem elég, ha magadtól odamész beszélgetni, vagy teszel egy-két félreérthető megjegyzést (flörtölsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!