Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el azt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt a fiút akibe teljesen belezúgtam? Úgy érzem megőrülök a szerelemtől.

Figyelt kérdés
Már egy éve szerelmes vagyok egy fiúba, sajnos ő ezt nem viszonozza (bár a jelekből ítélve eleinte még ő is érzett irántam valamit de már nem), tudom hogy a legjobb ilyenkor elfelejteni, viszont én képtelen vagyok rá. Tudom hogy nagyin sok fiú van még, soknak tetszem is, de valahogy egyikkel sincs meg a kémia, egyszerűen nem illenénk össze. Egyszerűen nem tudok nem rá gondolni, mindenhol őt látom, minden fiúban őt keresem. Már alig várom a sulit, mert idén nagyon sokat kell majd tanulni, legalább elvonja a figyelmemet róla. Bár rosszabb is lesz hogy minden nap látom. :( Még két évig egy suliba fogunk járni, én nem akarom hogy ez az állapot addig kitartson, az kínzás lenne.. Mikor viszonozza majd valaki az én érzéseimet is...? :( 17/l (bocs ha kicsit önsajnáltató voltam)

2017. aug. 21. 21:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Voltam hasonlo helyzetben, ismeros a dolog
2017. okt. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!