Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethettem bele ilyen gyorsan és könnyen?
Egy nálam kb.8 évvel idősebb , de nagyon cuki srác felkért táncolni az esküvőn 2*is. Olyan jó volt,Istenem! :( Még sose táncoltam fiúval (családban lévő fiúkon kívül).Egymáshoz simulva táncoltunk.De előtte a szertartáson már szemeztünk.Este pedig a tánc végén (amikor a zenekar köszönetet mondott és beszélt kb.2 percet) addig átkarolt a derekamnál fogva majd én is őt.Egyébként már előtte lévő napon segítettünk díszíteni..
Viszont bejelöltem facen visszajelölt de annyi, nem ír, nem lájkol
Tegnap óta egész nap a ő jár a fejemben, éjszaka se tudtam aludni mert rá gondoltam.Nem is bírok enni se és sírtam már egy csomót miatta :( Én így még sose voltam oda egy fiú miatt(max.amikor a pasimmal szakítottunk 1,5 éve de az nem is volt igazi kapcsolat még).Tiszta depi vagyok, talán azért mert tudom hogy "elvesztettem", úgy érzem mintha szakítottunk volna (jó volt, szép volt de mostmár vége :/ )
Mit csináljak? Ennyire még sose sírtam ennyit fiú miatt,de tudom úgyse lehet köztünk többé semmi, lehet nem is találkozok már sose vele 😥 16/L
"tudom úgyse lehet köztünk többé semmi, lehet nem is találkozok már sose vele 😥 16/L"
Megnyugtatlak nem is volt soha semmi köztetek de mindegy..
Annyira vagysz mar valakire hogy az elso felnotas aki nem vesz teges semmibe mar eleted szerelme lesz... Ezekbol lesznek az olyan elfajzott elegyek akiknek a jo seg*ed bok teljes mertekben kielegito mert az is azt mutatja hogy észrevették...
Ne add fel. Lehet, hogy a srác 8 évvel idősebb, de ha tényleg beleszerettél, akkor semmiképp se add fel! Írj rá face-en, vagy valami.
Remélem segíthettem
Köszönöm Nektek is!
Azt hittem ez csak egy kis fellángolás de nem! Azóta is tart, naponta megnézem az oldalát,vele kelek-fekszek-álmodok .De nincs rá méretek ràírni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!