Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerethettem bele ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethettem bele ilyen gyorsan és könnyen?

Figyelt kérdés

Egy nálam kb.8 évvel idősebb , de nagyon cuki srác felkért táncolni az esküvőn 2*is. Olyan jó volt,Istenem! :( Még sose táncoltam fiúval (családban lévő fiúkon kívül).Egymáshoz simulva táncoltunk.De előtte a szertartáson már szemeztünk.Este pedig a tánc végén (amikor a zenekar köszönetet mondott és beszélt kb.2 percet) addig átkarolt a derekamnál fogva majd én is őt.Egyébként már előtte lévő napon segítettünk díszíteni..

Viszont bejelöltem facen visszajelölt de annyi, nem ír, nem lájkol

Tegnap óta egész nap a ő jár a fejemben, éjszaka se tudtam aludni mert rá gondoltam.Nem is bírok enni se és sírtam már egy csomót miatta :( Én így még sose voltam oda egy fiú miatt(max.amikor a pasimmal szakítottunk 1,5 éve de az nem is volt igazi kapcsolat még).Tiszta depi vagyok, talán azért mert tudom hogy "elvesztettem", úgy érzem mintha szakítottunk volna (jó volt, szép volt de mostmár vége :/ )

Mit csináljak? Ennyire még sose sírtam ennyit fiú miatt,de tudom úgyse lehet köztünk többé semmi, lehet nem is találkozok már sose vele 😥 16/L

2017. aug. 21. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"tudom úgyse lehet köztünk többé semmi, lehet nem is találkozok már sose vele 😥 16/L"

Megnyugtatlak nem is volt soha semmi köztetek de mindegy..

Annyira vagysz mar valakire hogy az elso felnotas aki nem vesz teges semmibe mar eleted szerelme lesz... Ezekbol lesznek az olyan elfajzott elegyek akiknek a jo seg*ed bok teljes mertekben kielegito mert az is azt mutatja hogy észrevették...

2017. aug. 21. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél tiszta depi. Szerintem egy olyan fiú, akivel előtte még sosem találkoztál, de már összesimulva táncol veled, meg a derekad fogdossa, az nem túl komoly... meg amúgyis 8 évvel idősebb. Szóval tudom, hogy ez nehéz, de próbáld meg kiverni a fejedből, és találj egy normális, veled egyidős fiút. 😊
2017. aug. 21. 16:51
 3/7 I noor Y ***** válasza:
Ha nem ir akkor irj te
2017. aug. 21. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. aug. 22. 17:48
 5/7 anonim válasza:

Ne add fel. Lehet, hogy a srác 8 évvel idősebb, de ha tényleg beleszerettél, akkor semmiképp se add fel! Írj rá face-en, vagy valami.

Remélem segíthettem

2017. aug. 25. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem akarok ünneprontó lenni de ha a srác akarna valamit akkor ő jelölt volna be facen vagy ha nem is akkor legalább radirna. Na meg az is kérdés hogy mit akar egy 16 éves lánytól egy 24 éves csávó. Próbáld meg elterelni a figyelmedet róla, keres valami hobbit sportolj de NE sírj tudom hogy nehéz mert én is voltam mar ilyen helyzetbe de megkell küzdeni hogy túllépj rajta.
2017. aug. 26. 06:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is!

Azt hittem ez csak egy kis fellángolás de nem! Azóta is tart, naponta megnézem az oldalát,vele kelek-fekszek-álmodok .De nincs rá méretek ràírni :/

2017. aug. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!