Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetett ennek ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dark7651 kérdése:

Hogy lehetett ennek ilyen gyorsan vége?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem a lányt egy hétig beszélgettünk, mindig sétálgattunk utána nekem külföldre kellet mennem egy kis időre viszont elég jól tartottuk a kapcsolatot nagyon szerelmesek lettünk egymásba, mindig azt mondta nekem hogy én vagyok neki az egyetlen és hogy sosem akar engem elveszíteni. Amikor vissza jöttem külföldről kb 3 hét után elkezdtünk megint találkozni, az első hét még tökéletes volt. Én megtettem érte mindent amit tudtam mert nagyon szerettem.1 hónapig tartott az egész mikor kezdett minden kihűlni. Hogy lehet az hogy valaki ilyeneket mond de mégis el tud felejteni. Már nem tudom hogy mit tegyek régen mindig írt nekem, most már azt mondja hogy majd ír de a végén megint csak én írok neki mert nem bírom ki, de már látszik hogy a válaszai sem olyanok mint régen. Lehet hogy az volt a gond hogy nem ismertük egymást eléggé és túl hamar kezdtünk el járni? Én még mindig nagyon szeretem és ha most írna nekem vagyok olyan hülye hogy máris azt csinálnám amit mondana csak hogy megint úgy szeressen mint régen. Kb egy hete nem találkozunk és nemis ír nekem. Ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg vége az egésznek?

2016. okt. 28. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ismerem ezt a helyzetet ... nyilván ő egy olyan lány, aki olyan szavakat kifejezések használ, amik nagyon nagy hatást tudnak elérni, jól is szólnak, viszont mögötte semmi nincs igazán ... tudod itt arra gondolok, hogy van aki reflexből használja a "szeretlek" kifejezést is, amikor épp illik a szövegkörnyezetbe, valaki, mint például én pedig csak olyan kivételes személyek esetében ejt ki ilyet a száján, amikor tényleg komoly érzelmek vannak mögötte ... ő valószinü az előbbi kategóriába esik, biztos szimpi is voltál neki, jól elvoltatok, azóta viszont új impulzusok érték, konkrétan egy másik srác vagy srácok például, te pedig veszítettél a jelentőségedből ...

csinálhatod ezt amit mondasz, hogy bármit megtennél, kinyalnád a s/ggét szó szerint, és tudom, mondani könnyű, én sem voltam mindig képes rá, de ennek semmi értelme ... ilyen alapokra nem épülhet egy kapcsolat, sosem leszel boldog benne, még ha össze is jön ... próbáld meg lassan elengedni, és amíg enyhül a hiányérzet, más dolgokkal lekötni a figyelmed, minél előbb neki állsz ennek, annál előbb "szabad" leszel

2016. okt. 28. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

"mindig azt mondta nekem hogy én vagyok neki az egyetlen és hogy sosem akar engem elveszíteni."

Nekem az a feltevésem, hogy ez a lány mélabús/depressziós volt mikor megismerted. Szeretett veled lenni, mert végre nem érezte egyedül magát, és sokkal boldogabbá tetted. Miután boldog lett, rájött, hogy már nincs igazán szüksége rád. És ezért akar távolodni tőled. Kérlek mondd el, hogy hogyan ismerkedtettek meg, mert nem hiszem, hogy ennyi információval meg tudnám fejteni ezt az egészet! :-)

2016. okt. 28. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak is jó a feltevése :)
2016. okt. 28. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele meg találkozót! Ha tényleg szereted, akkor próbáld meg. Ott élőbe ki fog derülni a reakcióiból.
2016. okt. 28. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

2.Válaszolónak

egy születésnapi bulin ismertem meg, már akkor jól kijöttünk egymással.Látszódott rajta hogy próbál közeledni hozzám és aznap már haza kísértem, jól elbeszélgettünk.utána lévő napon face-en felvettem és elkezdtünk

beszélgetni meg találkozni. Persze utána én külföldre mentem.A családjával is meg ismertettet és azt mondták hogy volt már egy pár barátja de én vagyok az első akit ilyen komolyan vett és fel hozta a lakásába hogy megismerjem a szüleit...nagyon furcsa hogy ilyen gyorsan túl tud lépni.

2016. okt. 28. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudok segíteni. A nők mindig furák :)
2016. okt. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!