Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem írja le hogy "szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írja le hogy "szeretlek", "hiányzol"?

Figyelt kérdés

A barátom 18 éves, én 17. 5 hónapja ismerem, de csak 3 hónapja vagyunk együtt. Baratom pécsi, én nagykanizsai, 2 hetente talalkozunk. De ő sose hiányol.

Becézgetjük egymast, nem vitàzunk sosem.

De nincs soha romantikus téma.

Nem ir hogy "Szeretlek"/"Hianyzol"

Talin mondja, de virtualis nem. Kicsit zavar es tudom hogy gyerekes..csak hianyolom.

Miert van ez?

17/L

2017. aug. 20. 00:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírva lehet snassznak gondolja. Személyesen jobban szereti az ilyen érzelmes dolgokat, de nem dobálózik folyton nagy szavakkal, csak mert neked jól esne.
2017. aug. 20. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért van, mert van egy másik lány is neki, így amíg nem vagy vele, addig az a nőszemély lefoglalja őt. Tehát nincs ideje arra, hogy rád gondoljon.
2017. aug. 20. 01:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsonek koszonom.

Masodik. Nincs senkije rajtam kivul. Ez 100%.

2017. aug. 20. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen, ha azt mondja, hogy csak te vagy neki, akkor az úgyis van. Mi haszna lenne mégis abból, ha hazudik? Elmondom: semmi
2017. aug. 20. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Én hiába írtam vagy mondtam neki, le se kakálta a lány :D
2017. aug. 20. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a megfelelő embert választottad. Akit igazán érdekelni fogsz, az nem így fog majd viselkedni veled.
2017. aug. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!