Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemmel mindig együtt jár a fájdalom is? 21L
Annyit mondok, hogy amilyen boldogságot hoz az elején, pont akkora szenvedés lesz a vége. Nem volt párkapcsolatom, mindig szenvedés lett a viszonzatlan szerelmek miatt, pedig jóképűnek tartanak a lányok. Na mindegy, ebben a világban csak a Jin-Jang-filozófiában lehet hinni: Amilyen jó, olyan rossz is lehet. Ezért utálom, ha szóba jön a szerelem és mindenki azt hiszi, hogy pont viszonzott is, meg hogy csak jó érzés... francokat.
Osztálytársam a csaj, egy arrogáns bunkó és nap mint nap néznem kell... Sokadszor van már ilyen. Azzal, hogy a szerelem elvakít, csak félig értek egyet, mert attól, hogy szerelmes vagyok belé, tapasztalatból pontosan tudom, hogy egy nyafogós bunkó. :D
Szívesen beszélgetek bárkivel, aki nem egy nyafogós bunkó. :D
17/f
2es lelkemből beszélt😉
De én nem csak a te vallásodban hiszek.
A többiben is😂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!