Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem ismeri ezt a lányt véletlenül?
Tudom,hogy kb 0,000000001% van arra,hogy valaki ismerné a lányt vagy éppenséggel Te olvasod de azért megpróbálom.Máma mentem távolsági busszal és megláttam egy gyönyörű lányt.Nagybaracskánál szállt le ha minden igaz és egyszerűen fülig szerelmes lettem belé.Az őszintét megvalva szerinten hasonlított egy kicsit az énekes Iggy Azaela-ra.Hosszú haja volt és coffba(tudom nem igy irják de nem tudom hogy kell :D )
Szerintem kb az én kororsztâlyomba lehetett azaz olyan 16 év körüli.Tudom nem egy részletes leírás de valaki nem ismer hasonló lányt Nagybaracskán ?
Hát az is lehet, hogy csak rokonai vannak ott például :(
De azért tényleg drukkolok, normális srácnak tűnsz, szóval ha Isten is úgy akarja ;)
Amúgy hallottam egy ilyet nemrég, hogy akit neked teremtetttetek, azt még talicskán is utánad tolja az ördög. Vicces, de nagyon is igaz hasonlat, én már átéltem ilyesmit egy sráccal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!