Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem ismeri ezt a lányt véletlenül?
Tudom,hogy kb 0,000000001% van arra,hogy valaki ismerné a lányt vagy éppenséggel Te olvasod de azért megpróbálom.Máma mentem távolsági busszal és megláttam egy gyönyörű lányt.Nagybaracskánál szállt le ha minden igaz és egyszerűen fülig szerelmes lettem belé.Az őszintét megvalva szerinten hasonlított egy kicsit az énekes Iggy Azaela-ra.Hosszú haja volt és coffba(tudom nem igy irják de nem tudom hogy kell :D )
Szerintem kb az én kororsztâlyomba lehetett azaz olyan 16 év körüli.Tudom nem egy részletes leírás de valaki nem ismer hasonló lányt Nagybaracskán ?
Jaj, olyan aranyos vagy, hogy így keresed! :))
Sajnos nem nagy a valószínűsége,hogy itt ismerik(jómagam sem tudom, hol van Nagybaracska), de ha Facebookon nagybaracskai személyekre rákeresel,hátha köztük lesz (bár ehhez is nagy szerencse kell). Vagy valamelyik nap próbálj meg ugyanebben az időintervallumban utazni,hátha ott lesz a lány,és akkor leszólíthatnád.:) Sok sikert, megérdemelnéd,hogy megtaláld! :D
17/L
Ezzel csak annyi a hiba, hogy azt hiszed szerelmes vagybelé, pedig nem is ismered csak láttad őt... Neked csak egy elképzelésed van az ő személyiségéről de mindegy én nem ismerem és amúgy az esély még kisebb mint amit leírtál tekintve az ottani lakosságot :/
2289 fő él ott a google szerint és a gyk adatai a következőek:
1 074 072 regisztrált tag
Naponta 370 000 látogató... Az esélyed 0 nem pedig 0,0000001%, bár a remény hal meg utoljára, amúgy én vagyok az a lány...
18f
Nem mondom,hogy ciki lett volna de kicsit kínos mert a mamámmal meg az édesapám nővérével voltam akik meg halálra szivattak volna.Meg amúgy is a mamámnak van egy olyan jellegzetessége,hogy amikor megpróbál suttogni akkor is olyan hangosan beszèl és már elötte a buszon beégetett egy cigány csalâddal.,, Halkan'' sugta hogy milyen piszkosak meg büdösek ami egyébként tényleg igaz volt.Na mind1 már eltérek a témától :D
Lânyok jönnek és mennek nemdebár ? :D
Egyébként meg igazad van utolsó mert a haverommal is azt beszéltük,hogy akkor meg mivan ha a személyisége meg kibirhatataln.
Beirtam Facebookra de alig adott ki emberkeket azok között is idősebb emberek voltak :D
De azért köszi mindenkinek.Szerintem ez csak valami ilyen hirtelen fellángolás volt :D
De ha a jó Isten úgy akarja akkor úgy is találkozok még vele valahol.Hacsak nem a túlvilágon :D :D
Habár az nem most lesz.REMÉLEM :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!