Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha fogok még vele találkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, a táborban beleszerettem egy fiúba. Vele nem beszéltem, csak a haverjával egy mondatot. (Nagyon beszélgetni se volt vele lehetőségem mert mindig a haverjaival volt, mellesleg külön csoportban voltunk.) Az a helyzet hogy először azt hittem, hogy ez csak fellángolás de rájöttem tényleg beleszerettem. Megfogott, hogy nem a tipikus páwa fiú, vidám srác, ő is szeret focizni mint én mellesleg nagyon szeret zenét hallgatni is. Sajnos tábor után sehol se láttam, én meg nem mertem közeledni hozzá akkor, mert mint mondtam ott voltak a haverjai, mellesleg nem hiszem, hogy értékelte volna, hogy egy számára idegen lány oda megy hozzá :D Csak a nevét tudom a srácnak és hogy melyik suliba jár. :c Szerintetek van esélye, hogy találkozok még vele, esetleg a jövő évi táborban? Vagy felejtsem el? Nem tudom mit tegyek, egy ilyen helyes srác biztos tetszik a többi lánynak is :( Bocsánat ha kissé nyálasra sikeredett a kérdést, de így is nagyon dobog a szívem írás közben... 13/l (koromért nem ér cikizni)2017. aug. 15. 02:10
11/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszi 10-es :D Én se hiszem hogy valaha találkozni is fogok vele :c Legalábbis nem a táborban mert nem hiszem hogy akkor már érdekelni fogja-e őt az olyan táborok. :/
2017. aug. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!