Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha fogok még vele találkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, a táborban beleszerettem egy fiúba. Vele nem beszéltem, csak a haverjával egy mondatot. (Nagyon beszélgetni se volt vele lehetőségem mert mindig a haverjaival volt, mellesleg külön csoportban voltunk.) Az a helyzet hogy először azt hittem, hogy ez csak fellángolás de rájöttem tényleg beleszerettem. Megfogott, hogy nem a tipikus páwa fiú, vidám srác, ő is szeret focizni mint én mellesleg nagyon szeret zenét hallgatni is. Sajnos tábor után sehol se láttam, én meg nem mertem közeledni hozzá akkor, mert mint mondtam ott voltak a haverjai, mellesleg nem hiszem, hogy értékelte volna, hogy egy számára idegen lány oda megy hozzá :D Csak a nevét tudom a srácnak és hogy melyik suliba jár. :c Szerintetek van esélye, hogy találkozok még vele, esetleg a jövő évi táborban? Vagy felejtsem el? Nem tudom mit tegyek, egy ilyen helyes srác biztos tetszik a többi lánynak is :( Bocsánat ha kissé nyálasra sikeredett a kérdést, de így is nagyon dobog a szívem írás közben... 13/l (koromért nem ér cikizni)
Sztem van rá esély h találkozol még vele a jövő évi táborban ;)
13/l vagyok
2017. aug. 15. 02:16
2/12 A kérdező kommentje:
Hát én reménykedem benne :D De ha nem jön jövőre nem tudom mit csinálok :c Az is lehet hogy a jövő évi táborban már valami csajjal jön :/ Na mindegy, attól még reménykedem :D
2017. aug. 15. 02:19
3/12 anonim válasza:
Hát én szurkolok neked h jöjjön a táborba ;)
2017. aug. 15. 02:24
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. aug. 15. 02:41
5/12 anonim válasza:
Esetleg írsz neki Facebookon? Dumáltok, elmondod neki honnan ismered, nem kell egyből az orrára kötni hogy szereted. Tudj meg róla első lépésben többet. Ismerd meg. Ha gondolod írsz egy privátot nekem, elküldöm a face-emet és később foglalkozok mélyebben a témáddal meg adok tanácsot ha tudok.
20\F
2017. aug. 15. 05:15
6/12 A kérdező kommentje:
A srácnak nincs facebookja és nekem sincs :/
2017. aug. 15. 05:39
7/12 anonim válasza:
Fellángolás/tetszés is tarthat hónapokig, mivel nem ismered eléggé (konkrétn sehogy) nem szeretheted. Csak tetszik. Amúgy esetleg ha elmennél a sulijához? Ha nincs messze neked?
2017. aug. 15. 06:15
8/12 anonim válasza:
Ez még távol áll a szerelemtől, csupán fellángolás, megtetszett egy fiú, ennyi. Bár lehet belőle későbbiekben szerelem, nem kizárt, de írásod alapján ez még nem az, a korod miatt is nem vagy ezzel méf tisztában, tapasztalatlan vagy, ami persze nem a te hibád, majd rájösz idővel.
Úgy nehéz elindulni, hogy valamelyikötök nem közeledne a másikhoz, tény hogy egy férfinek kell megtenni az első komoly lépést (pl.: randira hivni a lányt), de jeleket a lány is adhat a fiú részére, azzal tudatni, hogy érdelődsz iránta. Ez lehet egy spontán beszélgetés, egy figyelemre méltó ruha, szemezéssel egybekötött mosoly az illető felé, spontán összefutás egy közös érdeklődési kör miatt és azzal kapcsolatos beszélgetés (pl.: ha szeretitek a focit, akkor egy meccsen szurkolóként, kielemzitek a játékot) stb.
2017. aug. 15. 06:55
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az a baj, hogy közeledni nem nagyon tudnék hozzá mivel fogalmam sincs hol szokott lenni a nyáron lehet hogy még egy táborba ment vagy nyaral éppen szóval ez nem nagyon lehetséges. A suliját már gondoltam hogy felkeresem mert nincs annyira messze, aztán ha ott lesz esetleg beszélek vele. :) Bár nem tudom, ahogy ismerem magam vagy 3 óráig ott ácsorognék hogy oda menjek-e vagy ne :D De ha nem közeledek hozzá elszalad a lehetőség, szóval kénytelen leszek bátor lenni :) Egyébként nem tudom mennyire igaz amit mondtok, hogy ez csak fellángolás, de ha az is, lehet később szerelembe alakul át :) Mert tudom, fura úgy beleszeretni valakibe hogy nem is beszéltél vele :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!