Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy tökéletes legyek a barátom számára?
1 éve és lassan 9 hónapja vagyunk együtt, én 17 éves lány vagyok, ő 16 éves fiú (fél év van köztünk.
Nagyon szeret engem és iszonyúan hűséges, viszont én túlságosan érzékeny vagyok, és féltem őt bárkitől. Régebben nagyon hisztis voltam, szinte minden apróságon kiakadtam és sokat veszekedtünk emiatt, de ő az egyetlen ember aki képes volt kihozni belőlem, hogy megváltozzam. Nagyon sokat fejlesztettem ezen, már nem vagyok akkora hisztigép mint régen, máshogy állok a dolgokhoz, másképp reagálok rájuk. Viszont teljesen én sem tudom megváltoztatni a személyiségemet. Azt tudni kell, hogy osztálytásak vagyunk, tehát sok időt töltünk ilyen szinten együtt, és szerintem így alapvetően is jobban összhangba kell lenni a másikkal.
Az egyik ilyen probléma, hogy amikor társaságban vagyunk, (pl. Osztályban, osztálykiránduláson, haveri társaságban), mindig úgy érzem, hogy nem foglalkozik velem eleget, és ha más lányokkal is elvan rögtön úgy érzem, hogy ők jobbak nálam, és ilyenkor flegma vagyok a barátommal, fejeket vágok rá, stb. Nem tudom,ezt az érzést hogyan lehetne leküzdeni,és mit csináljak, hogy ha társaságban vagyunk, több figyelmet kapjak tőle? Mert ez így sem neki, ssm nekem nem jó, ugyanis azt mondta, hogy mellettem nem tud kinyílni és önmaga lenni egy társaságban, csak ha én nem vagyok ott, és mostmár ezért nem hív. És mikor átgondoltam rájöttem, hogy én ugyanígy érzek, csak én inkább elnyomva érzem magam mellette, mert ő sokkal inkább központi ember mint én, és úgy érzem nem tudok érvényesülni mellette. Hogy kéne kezelnem ezt az egészet, mit kéne csinálnom, hogy megváltozzon nekem is a hozzáállásom? Hogyan győzzem le a féltékenységet amit akkor érzek, mikor egy társaságban más lányokkal is beszélget, és jóba van velük?
Kérlek titeket segítsetek!
#12: Akkor változtatok:
Az önbizalom hiányod ez a kapcsolat nem fogja csökkenteni. Neked az önbizalom növelése a célod,nem? Így nem fog menni, mert a kapcsolatod bizonyos dolgai ezt akadályozzák,mint kiderült.
Hiszel a sírig tartó szerelemben. Ez nagyon jó. És biztos,hogy ezt a kapcsolatot akarod a sírig? Amiben nem tudsz fejlődni és a konfliltusokat nem tudjátok megoldani? Amiben jelen van a féltékenység?
Akkor mi értelme ennek az egésznek?
Te szemellenzőt hordasz. Ezt én nem tudom neked megtanítani,de majd az élet megteszi
Te olyannyira mélyen vagy ebben, hogyha semmi nem változna,te akkor is vele maradnál. Kezdem ezt sejteni.
De mindegy. Amit mi nem tanulunk meg,azt majd az élet megtanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!