Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baráti szeretet vagy tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti szeretet vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Osztálytarsamrol lenne szó akinek barátnője van de így viselkedik:

-olyanokat ír a profilkepem alá hogy szép vagy és egy szivecske

-raut a hatsomra ha látja hogy nem figyelek (voltak ettől kicsit durvább dolgok de azok a barátnője előtt történtek)

-nagyon figyelt rám amikor el volt törve a bokam, mindenben segített amiben tudott

-néha piszkalt

-elmondta én vagyok az aki a legjobban fog neki hiányozni suli után

-és egyszer a suliba sírt mert a téma a ballagás volt -> de megtudta hogy újra osztálytársak leszünk és azt mondta hogy főként miattam sírt

-ha szomorú voltam mindig kérdezte mi a gond és próbált segíteni

Néha jól elbeszélgettünk de főként hülyeségükről ...

amikor komolyabb dologról volt szó akkor is viccet csinált belőle...

kicsit fura a dolog mert barátnője van de mégis kedves alltalaban velem, vagy csak simán" baráti szeretet"?! De ezt én kétlem mert nagyon sok fiú-lány haverja van és meg a legjobb barátnője is az osztályunkba járt de mégis nekem írta a hiányzos dolgot...

Tehat arra lennék kiváncsi , hogy a leírtak alapján ti mit szűrtok le ebbol?

15L

Láttam hasonló kérdéseket de ez a szitu másabb szóval aki értelmes választ ad annak előre is köszönöm

2017. aug. 12. 23:08
 1/4 pinky414 válasza:
Szerintem csak simán baráti szeretetet érez feléd. Elvégre van barátnője. Vicces fiú, aki szeret hülyéskedni, és kedvel téged, figyel Rád. Téged kedvelt meg a legjobban újonnan a baráti köréből szerintem:)
2017. aug. 12. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Attól mert van barátnője, nem kizárt hogy többet érez. Saját tapasztalatom írom le. Én írtam csak úgy a lánybarátimnak hogy szépek meg jól néznek ki, általában úgy is gondoltam, de volt akinek nem volt önbizalma és csak adni akartam neki, de késöbb ezekkel a lányokkal eltudtam volna képzelni többet. Az hogy a fenekedet fogdossa az nem normális dolog én ilyet nem szoktam csak egy baráttal főleg ha még barátnőm is van. Simán lehet hogy nem csak barátként tekint rád, 18/f
2017. aug. 12. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem barátként tekint rad, de oszinten szólva a kulsodnel több dolog nem érdekli benned szerintem. Az, hogy rácsap a hátsódra, mikor nem figyelsz... Aki szerelmes egy lányba, azzal kedves, es gyengéd. Nem fogdossa...

Es ha ez nem eleg, a barátnőmmel is megesett mar ez. A fiu hasonló dolgokat csinált, fogdosta, közben jofiunak tette magát, hogy ezzel is elcsábítsa, aztán összejöttek, es a fiu harom hónap után megcsalta (nekiállt egy masik lányt fogdosni). Ez kell neked? Na ugye.

Remelem, jól sül el a dolog, ha összejön!

2017. aug. 12. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) 👍
2017. aug. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!