Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti szeretet vagy tetszem neki?
Osztálytarsamrol lenne szó akinek barátnője van de így viselkedik:
-olyanokat ír a profilkepem alá hogy szép vagy és egy szivecske
-raut a hatsomra ha látja hogy nem figyelek (voltak ettől kicsit durvább dolgok de azok a barátnője előtt történtek)
-nagyon figyelt rám amikor el volt törve a bokam, mindenben segített amiben tudott
-néha piszkalt
-elmondta én vagyok az aki a legjobban fog neki hiányozni suli után
-és egyszer a suliba sírt mert a téma a ballagás volt -> de megtudta hogy újra osztálytársak leszünk és azt mondta hogy főként miattam sírt
-ha szomorú voltam mindig kérdezte mi a gond és próbált segíteni
Néha jól elbeszélgettünk de főként hülyeségükről ...
amikor komolyabb dologról volt szó akkor is viccet csinált belőle...
kicsit fura a dolog mert barátnője van de mégis kedves alltalaban velem, vagy csak simán" baráti szeretet"?! De ezt én kétlem mert nagyon sok fiú-lány haverja van és meg a legjobb barátnője is az osztályunkba járt de mégis nekem írta a hiányzos dolgot...
Tehat arra lennék kiváncsi , hogy a leírtak alapján ti mit szűrtok le ebbol?
15L
Láttam hasonló kérdéseket de ez a szitu másabb szóval aki értelmes választ ad annak előre is köszönöm
Nem barátként tekint rad, de oszinten szólva a kulsodnel több dolog nem érdekli benned szerintem. Az, hogy rácsap a hátsódra, mikor nem figyelsz... Aki szerelmes egy lányba, azzal kedves, es gyengéd. Nem fogdossa...
Es ha ez nem eleg, a barátnőmmel is megesett mar ez. A fiu hasonló dolgokat csinált, fogdosta, közben jofiunak tette magát, hogy ezzel is elcsábítsa, aztán összejöttek, es a fiu harom hónap után megcsalta (nekiállt egy masik lányt fogdosni). Ez kell neked? Na ugye.
Remelem, jól sül el a dolog, ha összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!