Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért felejtett el hirtelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felejtett el hirtelen engem ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit már több, mint 8 éve ismerek, és szerelmes vagyok belé, de ennyi idő után nem értem miért akar elfelejteni...

Az egész ott kezdődött, hogy 7. osztály év vége fele elkezdtünk egymáshoz egyre jobban vonzódni, egymás felé egyre jobban nyitni, de valahogyan egy egyszerű barátságnál több sohasem jött össze, még akkor is, ha én mindig is szerettem volna. Ez nem is volt akkora baj, én már ennyinek is nagyon örültem. Nem akartam tudtára adni, hogy szeretem, mert féltem, hogyha megtudja még a barátságunk is megszűnik... De mindegy is, a lényeg, hogy ez idő alatt rengeteg időt töltöttünk együtt, találkozások, éjszakába nyúló Messenger beszélgetések, videóhívások, stb... Mindent megosztottunk egymással. Na de ezután jött a feketeleves: 8. év végén el kellett ballagni, szétment az osztály, mi is sajnos másik iskolát voltunk kénytelenek választani. Ahogy megvolt a ballagás ez a barátságunk/kapcsolatunk úgy ment tönkre. Egy hónap után ott tartottunk, hogy már csak én írtam neki, ő nekem soha, megszűntek a találkozások, és elkezdett velem flegmázni, míg végül megszakadt a kapcsolatunk, és most tartunk ott, hogy kb kerek 1 éve nem beszélünk. És ezt egyszerűen nem értem miért érdemeltem, nem tettem semmi rosszat vele, nem tudom mivel bánthattam meg. Azóta is folyamatosan rá gondolok, rengeteget álmodok vele, és sosem volt bátorságom mégcsak ráírni sem, mert tudom, hogy már úgysem érdeklem. Ő egy gyönyörű lány, úgyis már rengeteg másik csávó veszi körül...

Az új iskolámban azóta sem tudok egy lányra sem úgy tekinteni, mint rá.

Szerintetek miért történhetett ez meg?

A történetem már-már sablonszerű, tudom, hogy rengeteg ilyesféle kérdés van itt, bár számomra nagyon fontos, ezért ha kérhetem akik unatkoznak, vagy trollkodni szeretnének ne válaszoljanak.

17F

2017. aug. 9. 17:53
 1/5 anonim válasza:
Szerintem talált valaki mást
2017. aug. 9. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:

De rögtön miután elballagtunk?

Azt is mindig megosztotta velem, ha éppen tetszett neki valaki. Ezért is esett szarul, hogy engem "csak" barátként kezelt.

2017. aug. 9. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

ne félj ráirni

irj neki nyugodtan, 8 évig osztálytársad volt

igy nyáron elég annyi, hogy

szia

mizus veled mostanába, hogy telik a szünet

beszélgessetek párszor (de ne olyan sokszor irj neki hogy már zavaró legyen) és kezdeményezz egy "ártatlan" fagyizást

aztán majd kiderül

lehet hogy az zavarta meg, hogy nem látott téged

sok sikert!

2017. aug. 9. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálj meg vele beszélgetni azzal semmit sem veszíthetsz. És utána nem lesz benned az az érzés, hogy mi lett volna ha...

2017. aug. 9. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet talált egy jó pénzes pasit. Aki tejben vajban fürdeti. Vagy a barátnői, szülei ellenzik a dolgot. A szépségét, fiatalságát mért rád fecsérelné, ha nem várhat tőled annyit mint mástól. Lehet beleunt a sok dumába.
2017. aug. 9. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!