Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy 33 eves ferfiba!

17eves lany vagyok:(

2017. aug. 12. 00:24
 1/8 Mádár0218 ***** válasza:
Figyelj, ezzel nincs szerintem probléma, szoktatok beszélgetni, miylen időközönként találkoztok?
2017. aug. 12. 01:06
 2/8 A kérdező kommentje:
6honapja beszelgetunk folyamatosan talalkozni is szoktunk o azt mondta velem tudna hosszutavra tervezni es a korkulonbseg egyaltalan nem erdekli...en csak az emberek reakciojatol felek,azert 16 ev korkulonbseg az mindig is 16ev marad. de nagyon szeretem ezt a ferfit,odaadnam neki magamat ha nem felnek ennyire
2017. aug. 12. 07:24
 3/8 anonim válasza:
Nem szeretnélek elszomorítani, de ez a 16 év most még nagyon sok. Teljesen más szakaszában vagytok az életnek, nem biztos hogy működne. Én a helyedben tőle jobban félnék, mint mások véleményétől...
2017. aug. 12. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:( kicsit elbizonytalanitottatok de lehet igazatok van.
2017. aug. 12. 22:36
 5/8 anonim válasza:

mesélj már a körülményekről.

most mit mondjak... amit leírtál ez így kb pedofíliának tűnik mindenki szemében, ha nem ő, majd a reakciók teszik tönkre az életed.

2017. aug. 13. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:
6honapja beszelgetunk es talalkozgatunk,ereztem hogy kezd valami kialakulni...bevallotta hogy szeret es hogy szivesen gondol rank ugy mint egy par. En is szeretem ot,vonzodom hozza,minden szinten megertjuk egymast(arrol nem beszelve hogy is en pl 25nel tobbnek nem is neztem..tudom ez nem szamit) nagyon nagyon felek belevagni:( tudtommal a pedofilia az 10eves vagy 10eves kor alatt levo kifejletlen gyermekek megrontasa nem? javitsatok ki ha rosszul tudom.
2017. aug. 13. 21:54
 7/8 anonim válasza:

Jó, nem konkrétan. Ha te ezt el tudod fogadtatni a környezeteddel akkor jó neked. Az ilyen kapcsolatok nem szoktak működni.

Azt csak te tudhatok, hogy akarod-e. Ráadásul, ha tényleg szerelmes vagy, akkor nem ingathat meg pár ismeretlen ember véleménye, akik nyilvánvaló dolgokat mondanak.

Mivel feltetted ezt a kérdést, ezért én az gondolom, hogy nem bízol eléggé benne, hogy az aggályaidat megemlítsd neki.

Ezt vele kell megbeszélni, ha tényleg szeret. És nem használ ki. Ez a legalapvetőbb.

2017. aug. 14. 00:31
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! :)
2017. aug. 14. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!