Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én 13 vagyok, ő 19. Sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 13 vagyok, ő 19. Sok?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. A sráccal strandon ismerkedtem meg. Règ beszélünk s mondta hogy szeretne velem lenni. Màrmint hogy együtt legyünk. Mondtam hogy idős hozzám ès èn nem feküdnèk le vele. Megértette mondta hogy nem is akart velem lefeküdni mert mèg fiatal vagyok. Viszont megkedveltem. Nem tudom mit tegyek. Èn ráérek még a fiukkal nem? Csak őt sem akarom elveszìteni nagyon kedves velem

2017. aug. 11. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ráérsz még bőven, ez a különbség meg nagyon sok is (tini korban). És ahogy olvasom nem vagy szerelmes belé, csak kedves, rendes= egy normális srác.
2017. aug. 11. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Szeretne veled lenni mint barát úgy értette.
2017. aug. 11. 19:13
 3/11 anonim válasza:
Szia! Nem tudom te mit érzel iránta de azt kell cselekedned amit szeretnél de csak óvatosan az én szüleim közöt 7 év van
2017. aug. 11. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem igen, ráérsz még a fiúkkal, de kezdhetsz próbálkozni, csak ne túlzottan komolyan ;)

Ez is emberfüggő.

A korkülönbségre visszatérve. Ebben a korban valszeg elég soknak tűnik, de az idő múlásával ez egyre kevesebbnek érződik majd. Szüleim között 12 évnyi különbség van, de már ez is csak alig jelent valamit ^^

2017. aug. 11. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
A szüleim között 10 év a különbség. Nyilván 13-23, 16-26 évesen nem jöttek volna össze, akkor még sok lett volna. Amikor megismerkedtek 25-35 évesek voltak és így már nem igazán volt érezehtő a korkülönbség.
2017. aug. 11. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak gondolj bele! Te még gyerek vagy. (én is az vagyok, csak 1 évvel vagyok idősebb) Ő meg már felnőtt (jogilag), de hogy minimumot mondjak "idős kamasz". Ő egyetemre jár/dolgozik, te az általános iskolai éveidben jársz. Ő már nyugodtan eljár, szórakozóhelyekre, kocsmába, diszkóba te nem. Ő már szexelt (valószínűleg) neked még jó pár évig nem kéne (azért 3-4 évet nem tudna nekem várni egy ennyi idős fiú/férfi, vagy megcsalna, vagy az a "várakozás" 4 hónap lenne). Teljesen más korosztály vagytok, valószínűleg a baráti tásrsaságával se lennél jóba, a haverjai ezért piszkálhatnák is.

Nem érdemes belekezdened szerintem.

2017. aug. 11. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
HOZOM A KÖTELET
2017. aug. 11. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
7. várj, most vettem 20 métert, amikor vettem az volt a poén hogy melette csomagoltam akasztókötél néven futó kötelet árultak :o
2017. aug. 11. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Még a 13 éveseknek is nagyobb a szerelmi életük mint nekem. Asszem megyek és felakasztom magam.
2017. aug. 11. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem feküdj le vele.

Csak titkold el.

2017. aug. 12. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!