Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim sokkal idősebb nálam?
Figyelt kérdés
én még csak most mentem 8 osztályos gimibe de a pasim már ott végzős. Nem tudom hogy szakítsak e vele mert amúgy nagyon szeretem de már az osztálytársaim is szekálnak emiatt. 12/l2017. aug. 11. 11:21
11/20 anonim válasza:
utolsó:
ismerek olyat akinek a kereszt szülei között húsz év van! de a keresztanyja nem 12 éves a keresztapja meg 32!
tehát az se mindegy hogy mennyitől számítva.
ez a leggázabb hogy 12 éves kisgyereknek pasija van.
12/20 anonim válasza:
Utolsó, azért nem mindegy hogy anyukád 12 volt vagy 17-18 éves mikor megimerte apud.
Én nem azért mondtam, de egy 12 éves kislanyhoz nem illik se egy 18 se egy 20 éves felnőtt férfi/fiú.
13/20 anonim válasza:
Sorry utolsó előtti *
Amikor írtam még utolsó volt ><
14/20 anonim válasza:
héé nem is te válaszoltál rá, hanem én!
15/20 anonim válasza:
Igazi IQgirl, amúgy ilyen korkülönbséggel tényleg hagyd ott
16/20 anonim válasza:
14-es bocsi xd
Amikor írtam még nem volt a válszod.
17/20 anonim válasza:
én a 7. válaszoló vagyok egyt értek én csak példának hoztam fel de szerintem ebben a korban még nem kell összejöni senkivel inkább tanulj mert a legnormálisabb fiúk az okos lányokat szeretik és a normális alatt az értm hogy nem csak arra kelesz neki
18/20 anonim válasza:
Gondolom cigány vagy. Náluk természetes.
19/20 anonim válasza:
Édes jó istenem! Őszintén remélem, hogy kamu.
20/20 anonim válasza:
#5/19 es válaszoló egy 8.os 15-16 éves fiúval jàrok pedig 12 vagyok!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!