Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi lehet, ha nem szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet, ha nem szerelem?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy mar tobb hónapja erzeseket taplalok egy lany irant.

Es igen ,tudom,hogy ez nem szerelem ,mivel szamomra egy idegen emberrol beszelunk.:)

Úgy "ismertem" meg,hogy altalaban egy helyre jarunk kikapcsolodni es szinte mindig ott van es valami eszmeletlen gyonyoru.Eleinte mikor meglattam egyszeruen csak tetszett ,de ahogy teltek a honapok egyre tobbet gondoltam ra es vegul mar egyfajta erzeseket is taplalok iranta:).

Gondolom felmerul a kerdes hogy honnan tudom.:) Nos ,mindig mikor eloben meglatom egyszeruen elpirulok es egyre hevesebben ver a szivem :/ es valahogy sosem tudok megferni a boromben,ha a kozelemben van..

Egyebkent en 18 eves vagyok,ő pedig 20.

UI:Van baratja,szoval kerlek ne irjatok,hogy szimpatizaljak vele..

2017. aug. 6. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mind1 hogy szerelem e vagy nem?
2017. aug. 6. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ez a szerelem.
2017. aug. 6. 21:58
 3/11 A kérdező kommentje:

1.Jelenleg mindegy,de kesobb nem lenne az :) ,emellett kivancsi is vagyok,hogy ti ezt hogy gondoljatok.

2.mint mondtam,egy szot nem valtottam még vele,ezert is ketlem,hogy igazad lenne.:/

2017. aug. 6. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem szerelem, csak vonzalom. A kettő nem teljesen ugyanaz. Az ilyen esetekben az a legrosszabb, hogy az ember hajlamos egyfajta képet felállítani az adott illetőről, mivel nem ismeri. A külseje és a személyisége között párhuzamot létesít a fejében, de aztán szinte mindig csalódás lesz a vége. Ha esetleg szakít a barátjával, akkor próbálkozhatsz az ismerkedéssel, de ne légy elvakult. A külső nem minden.
2017. aug. 6. 23:48
 5/11 A kérdező kommentje:
3.Koszi s segitseged :) vistont a masik fontos dolog,amit leakartam irni,hogy ,amiben még biztos vsgyok,hogy ez nem vonzalom!! Kulon figyeltem is erre :) egyebkent minden szavadbsn egyet ertek.
2017. aug. 6. 23:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ez esetben nem tudom rá a választ, sajnálom. Képtelenség mások fejébe belelátni, de annak örülök, hogy segíthettem egy kicsit is. :)
2017. aug. 7. 00:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne alkudozz itt velünk, kérdező! Szerelem lehet úgy is, hogy soha nem beszéltem Vele. Beteljesületlen szerelem. És az legalább marad is az örökre. Mert a "beteljesült" az lezáródik - jó esetben kezdődik egy szeretet-vonzalom-kötődés, akár egy életen át - de már nem az, mi volt.
2017. aug. 7. 07:36
 8/11 A kérdező kommentje:
De a beteljesulezlen szerelemhez is kell ismerni a masikat..:/ En meg még soha nem beszeltem vele.
2017. aug. 7. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát látod ez a misztérium... A tekintetén keresztül a Végtelenbe, az Örökbe látsz - és abba szeretsz bele. Ez a szerelem. És ezért van később annyi csalódás - amikor ez a végtelen és örök lezárul valami miatt. Akárhogy is lesz, akárhány "gyönyörű lány" jön később, ezt az érzés-élményt nem fogod elfelejteni.
2017. aug. 7. 13:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Ebben mondjuk van valami :) .

De azert oszinten,te mar lattal olyat,hogy valaki latasbol bele szeret valakibe?:/ mert en meg nem.

Csak ezert furcsalom ezt a "dolgot" mert a helyzetemet azok a jelek kovetik,amik a szerelemnel fordulnak elo,pedig lehetetlen lenne,hogy egy ismeretlenbe szerelembe essek.

2017. aug. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!