Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen és hol csattant el az első csókotok?
Milyen élményetek van az első csókotokról? Én még nem csókolóztam, pedig lassan betöltöm a 16-ot.:/
Meséljetek, nektek milyen volt? És ez a kérdés nem csak a lányoknak szól.:D
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.:)
14 évesen egy buliban, nem is ismertem a srácot. Nem volt jó, igazából csak kíváncsi voltam, milyen érzés, de igazán nem akartam. Megbántam, mert pár hónappal később összejöttem az első barátommal. Vele már nem vagyok együtt azóta, de úgy érzem, vele kellett volna megtörténnie.
18L
13 éves voltam, teljesen hirtelen jött de jól reagáltam le, hamarosan tini kapcsolat lett belőle, pár hét erejéig.
21/F
15 évesen gyorscsók a focipálya öltözője mellett, jó gyors volt:D
Smárolás szintén 15 évesen a buszpályaudvaron, nagyon jó volt:)
15/L
13 éves lány vagyok. Nekem csókom még nem volt, viszont puszi az igen, de az is csak arcra :D
Az tök ari volt, nekem jó élmény, és váratlanul sem ért, mert a srác megkérdezte,hogy nem bánnám-e. Aranyos gesztus volt tőle, hogy nem akart lesokkolni, de akkor picit viccesnek tűnt :D
Már nagyon régen volt. Én 9 éves voltam, a lány pedig 7. Mindkettőnk szülei válófélben voltak és apám összejött az anyjával. Mi meg láttuk, hogy felnőttek között ez hogy megy és hát gondoltuk kipróbáljuk. Nekem nagyon izgató volt és élveztem és a lánynak is jól esett. Utána is még előfordult párszor vele, de ezek még olyan gyerekcsókok voltak. Aztán 14 évesen a szomszéd lánnyal vidéken, ő 12 volt asszem, azt elsősorban a lány akarta én még kicsit húzódoztam is, mert nem tetszett annyira, de nem bántam meg Az első "felnőtt" csókom érettségi után volt, egy angol tanfolyamra jártunk a lánnyal, de csak utolsó nap történt meg és egyszeri eset maradt. De az is jó volt.
Manapság már ritka, hogy valaki 16 évesen még nem csókolózott, de egyáltalán nem probléma szerintem. Inkább ez, mint 13 évesen már szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!