Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókotok után összejöttetek? Hogy csattant el? Meselnéket róla egy kicsit!
igen, én a legtöbbel akivel csókolóztam, össze is jöttem. Ezek nem mind voltak komoly kapcsolatok, de mind sokáig (hónapokig, esetleg évekig) tartottak.
Akivel nem volt folytatás, az leginkább a távolság miatt volt - nem találkoztunk többet :(
30n
Mivel lúzer típus vagyok, és máshogy nem sikerült, prostival történt. Nem jöttünk össze természetesen.
30/F
Hát nekem és a "páromnak" nemrég történt meg az első csók. Remélem komolyabbra fordulnak a dolgok. Az első randin csattant el amúgy, még nincs hivatalosan bejelentve, hogy együtt lennénk. Mondjuk úgy, meglátjuk, hogy alakul.
25/L
9 barátnőm volt eddig, ebből 6-tal az első csók jelentette a kapcsolat kezdetét. 2-nél később csattant el, 1-nél pedig jóval korábban, barátság extrákkal kapcsolat keretében.
Rajtuk kívül még kb 5-6 lánnyal csókolóztam, többsége lánybarátom volt és kavartunk de nem lett kapcsolat, 2 meg buliban.
Jelenlegi (legkomolyabb) barátnőmmel egy táborban volt az első csók, este, a sátorban. Közben a barátnője jólnevelten aludt mellettünk :P Nagyon romantikus és érzéki volt, ahogy azóta másfél éve kb minden csók vele :)
24F
Nem jöttünk össze. Utána nem is láttam többet. 11 éves koromban történt. Le is akart teperni, csak kértem hogy ne csinálja. (azzal védekezett, hogy azt hitte 14 éves vagyok:D, és nem haragudnék)
Egyébként strandon voltam a nagyszüleimmel, és az egyik úszómester kihívott a medencéből, órákig beszélgettünk, nevettünk stb.. Nem igazán értettem mit is akart, és egyszer csak megcsókolt. A pasi 10 évvel idősebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!