Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan érjem el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan érjem el, hogy a pasim többet foglalkozzon velem?

Figyelt kérdés
Azért ezt tőle nem szeretném megkérdezni,mert fura lenne.
2017. aug. 4. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg tedd feltelennye. Habár ez kicsot dedos ötlet de a fiuk intelligenciaszintje altalaban ilyen magason ingadozik.

Mondd el neki gyakrabban az erzeseidet, lepd meg csokival, sütivel, apróságokkal.

Ha olyan nagyon romi vagy akkor szervezz valami cuki randit. Én pl.a volt baratomnal akartam pikniket szervezni, amihez sutottem volna neki sutit, meg vettem volna a kedvenc uccsijebol. A romi dolgokat szerintem mindem fiu szereti, attol, hogy nem igazán mondják.

Visszaterve az erzeseidre: beszelj vele nyiltabban, kerdezd meg hogy mit érez, légy vele torodobb.

Probalj az anyukajahoz igazodni, mégha viccesen is hangzik, hisz a fiuk az anyjukhoz ragaszkodnak jobban, ha szulokrol van szó. Ha az anyukajat probalod tukrozni, ismét ragaszkodni fog.

Szerintem az erzesekrol beszelni a legfontosabb. Ha en ujrakezdhetnem mindet akkor ezeket tennem, amiket irtam. Az erzesek pedig a legfontosabbak

2017. aug. 4. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon hatásos dolog erre, de idegölő is egyben:D Játszd el,hogy leszarod, ne írj neki semmit, várd h ő írjon, és amikor ír ne nézd meg egyből de közben többször is legyél elérhető. Csak türelem kell hozzá és biztosan hatásos! Ha azt érzi h nem érdekled nagyon fogsz neki hiányozni,de ne játszd el sokszor ha már nagyon nem törődik veled!
2017. aug. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!