Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig tetszek neki? (TÖBBI LENT)
Szóval. Volt egy osztálytársam, aki tetszett. Akkor kezdtem az általánost. Kicsi voltam, nem foglalkoztam a fiúkkal, csak úgy magamba megjegyeztem…milyen helyes arca van. Azt anya sejtette, hogy én is tetszek neki, mert sokszor megvert. Aztán mikor elbeszélgettek a szülők komoly leszidásban részesült és békén is hagyott. De kedves volt, mosolygott, minek után jól lecseszte miattam az apja. 2 év múlva egy táborban találkoztam a másik volt osztálytársammal. Megkérdeztem tőle ki sajnálta, hogy elmentem és egyből rávágta ennek a fiúnak a nevét meg mondta, h annak idején sokan beszélték mennyire összeillünk, ezekről én nem is hallottam. Aztán a húgom elsős lett és abba a suliba jár az a fiú is. A húgomról tudta, hogy a húgom, mert régebben a húgom kézilabdázott és ez a fiú is. Egyik nap hazaért a húgom, kinek áll neve legyen Anna, a fiúnak pedig legyen Tomi. Tehát…egyik nap hazaért Anna az iskolából és közli, hogy valaki üdvözöl az iskolájából és, hogy a régi suliból ismer. El sem tudtam képzelni ki lehet ez a fiú.(ez már a 4. év, hogy elmentem a suliból) Végig mutattam a régi osztály képet és egyből rábökött Tomira „Ő volt az!” Elmosolyodtam. Aztán mondta a húgom, hogy mindig odamegy hozzá Tomi és rólam kérdez. Aztán év végén, a húgom évzáróján összetalálkoztam Tomival és széles mosollyal integettünk egymásnak. Mintha örültünk volna egymásnak.
Lehetséges, hogy mindig tart ez a kis „szerelem”? Mert furcsálom, hogy miért kérdezett annyit rólam, mikor már 4 éve nem találkoztunk, akár el is felejthetett volna. Húgom szerint tetszek neki. Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm!
Baboly12, Pest megye
Köszönöm! :) Gondolkodtam már, hogy ez a sors akarata..vagy tényleg ilyen kicsi a világ...
Más válaszokat is meghallgatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!