Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, lányok mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lányok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel jártam aztán szakított velem egy másik lány miaddt és én még mindig szeretem mit tegyek ?
2017. aug. 4. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha másik lánnyal van, és szakított veled...

Ha megint összejönnèl vele,te bíznál benne hogy nem hagy ott megint ? :(

Szerintem nem...

Felejtsd el, keress mást, menj el barátnőiddel vidám helyekre, élvezd az életet, légy boldog nélküle, és sikerülni fog. :)

Kitartást kislány :/

22

2017. aug. 4. 20:02
 2/4 anonim válasza:
Próbálj meg tovább lépni , kezd el magadat fejleszteni az elvonja a figyelmedet róla
2017. aug. 4. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Csatlakoznom kell az előttem szólókhoz.:( Sajnos, ha vissza is táncolna hozzád, már nem valószínű, hogy a kapcsolat stabil lenne. Ha érdeklődne is még irántad, mert esetleg a jelenlegi csaja kikosarazza, rizikós lenne belemenni, hiszen egyszer már elhagyott. Tudom, hogy nem ilyen válaszokra számítottál, és ez így nagyon elkeserítő, de felejts. Nézz filmet, olvass, és egyél csokit, ami boldogsághormont termel!;)Hajrá!!
2017. aug. 4. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!