Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy müködhet egy távkapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy müködhet egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövök egy lánnyal,eddig ő a legjobb az összes közül.Mondta hogy nagyon szeret és szeretne találkozni,sajnos 300 km van köztünk.Én nagyon kötődő személy vagyok belehalnék ha ott kêne hagyjam. Őt a szülei nem engedik sehova mert még "kicsi". Nekem semmi gond nem lenne 300 kmt leutazni sem anyagilag,sem ideileg.Sőt örömmel megyek mert imádok utazni főleg ha van kiért.Szóval a szülei az akadályok.Mit tudnénk tenni? Meg hogy működhet a távkapcsolat? 20f, a lány 15
2017. aug. 1. 21:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mit tehetek? Azt hiszem életem szerelméről van szó. Mindennél jobban vele akarok lenni.Általában napi 15 órákat beszélünk. Az anyja nagyon komoly és szigorú. Ha véletlen elszökne vagy hazudna vagy valami nagy büntetés várna rá.Nem akarom elhagyni sem,de nem akarom évekig tartani a kapcsolatot és a végén elmegyek és nem lesz semmi.Mert vagy kihűlt vagy akármi.Na jó lehet hogy benne vagyok a netkapcsban.Várjak évekig amíg el nem engedik? Lehet hogy éveket pocsékolok el az életemből azzal.De nem is akarom elhagyni mert ha elhagyom tudom hogy gyorsan találok mást akit nem fogok így szeretni.És fájni fog mert vele akarok lenni most azonnal.
2017. aug. 4. 13:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Közben van egy másik lány aki közel lakik, ha visszatérek hozzá összejövünk,de ő és a mostani ég és föld.Tartós kapcsolatra nem hiszem hogy számíthatok vele.Nehéz egy lánnyal lenni ha tudod hogy közben valahol messze valaki az életed szerelmét viszi el.
2017. aug. 4. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Én érzékenyebb vagyok lelkileg na meg féltékeny tipus is. 1 héten egyszer tudunk találkozni és nehezen viselem nagyon is.

L

2017. aug. 5. 20:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Ő nagyon érzékeny típus. Meg is említette hogy nem a legjobb a távkapcsolat. Ajánlod vagy nem? Szerintem nekem is kevés lenne a heti 1x tali
2017. aug. 5. 21:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Én ist voltam ilyen helyzetben, csak az én esetemben a lány 1500km-re lakott tölem, egy teljesen más országban.
2017. aug. 6. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok.. amúgy azzal a lánnyal többször is megbeszéltem, hogy mi legyen és végül mindketten (de föleg én) rájöttünk, hogy nem sok értelme van szerelmet kialakitani gépen keresztül, föleg ilyen nagy távolságnál. E mellett ö nem is nagyon volt biztos abban, hogy ö szeret engem, érzett valamit irántam, ez biztos, hisz mondta is, csak mivel túl fiatal is volt, meg a szülei se nagyon támogadták volna, igy nem jött össze a dolog. Ez tavaly történt és több mint fél éven keresztül szenvedtem miatta, a tavalyi nyaram csak erröl szólt, nagyon rosszul éreztem magam miatta. Én is ilyen ragaszkodó tipus vagyok és akit megszeretek, amellett maradok örökké, de idöként nem árt továbblépni és mást keresni.. Én már személyesen próbálok párkapcsolatokat kialakitani, eddig nem túl nagy sikerrel, de majd idövel alakul ez is. :) Mellesleg azzal a lánnyal mai napig tartom a kapcsolatot mint barát, de nagyon sok mindennek kellett történie ahhoz, hogy ráébredjek arra, hogy jobb is ez igy.
2017. aug. 6. 13:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Asszem ennyi volt vége van.Esélytelen hogy évekig csak netezzünk úgy hogy nem találkozunk. Ő is pasizna én is csajoznék.Még mindig irogatunk,van egy kis remény, hátha lesz rá alkalom hogy találkozzunk.Ahogy múlnak a napok megöl a gondolat hogy hiába minden, hiába pocsékolom az időt, őt nem fogom látni életemben. Még ha nem is van így, a gondolat megöl
2017. aug. 6. 16:01
 18/20 A kérdező kommentje:
A napi 15 órás beszélgetések és a nem alvott éjszakák mindhiába voltak.
2017. aug. 6. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:

# 16/ vagyok

Teljesen át tudom érezni amit most érzel, hosz ahogy írtam tavaly ilyenkor én pont ilyen helyzetben voltam én is.

El sem bírtam képzelni, hogy valaha mást lány is fog tetszeni, hogy valaha is ki fogom tudni nyugodtan és helyzetet teljesen elfogadva mondani, hogy "vége". Pedig DE!

De ez az én verzióm. A tied másképp is alakulhat. Lehet tényleg össze fog jönni egy tali köztetek, nem tudom.

De mivel én is voltam ilyen helyzetben, azt tudom teljes szívből ajánlani, hogy LÉPJ TOVÁBB! Figyu, a személyes kapcsolatok, ezerszer jobbak! Mindenkinek van olyan korszakja (legalább is vagyunk jó páran) akik a neten megismert csajára hiszik, hogy ő az egyetlen akivel leélheti az életét.

Jó, abban az állapotban amiben most te vagy, ezeket most úgysem fogod elhinni, mert csak ő számít neked, de majd idővel te is ríjössz, hogy így van. Majd meglátod - minden rendben lesz!

Mellesleg amit még tudok javasolni, hogy könnyebb legyen, hogy tudatosítod azt a tényt, hogy egy EGÉSZSÉGES párkapcsolat arról szól, hogy jól érzitek egymást benne. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy te jól érzed magad ebben a kapcsolatban? És a másik is? Szerintem ezt beszéljétek meg egyszer és mindenkorra. De legyél határozott. Kerüld azt, hogy "majd meglátom" mert hidd el.. az csak olaj a tűzre.

Remélem mihamarabb továbbjutsz ezen a nehéz időszakon! (semmi nem tart örökké)

2017. aug. 6. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírás miatt, kicsit gyorsan írtam
2017. aug. 6. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!