Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy müködhet egy távkapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy müködhet egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövök egy lánnyal,eddig ő a legjobb az összes közül.Mondta hogy nagyon szeret és szeretne találkozni,sajnos 300 km van köztünk.Én nagyon kötődő személy vagyok belehalnék ha ott kêne hagyjam. Őt a szülei nem engedik sehova mert még "kicsi". Nekem semmi gond nem lenne 300 kmt leutazni sem anyagilag,sem ideileg.Sőt örömmel megyek mert imádok utazni főleg ha van kiért.Szóval a szülei az akadályok.Mit tudnénk tenni? Meg hogy működhet a távkapcsolat? 20f, a lány 15
2017. aug. 1. 21:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben voltam és működött a dolog amíg szülei rá nem jöttek... Megértem hogy érzel és ha viszont szeret akkor érdemes megpróbálni :) ha van rá pénzed és időd akkor még szerencsés is vagy
2017. aug. 1. 21:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem vészes az a 300km annyira.. igázábol nehéz lesz.. nkm is volt tőlem 220kmre való lánnyal távkapcsolat minden hétvégen voltam nála illetve egy hetett de vissza már nem müködőtr. 19/F
2017. aug. 2. 00:29
 3/20 anonim ***** válasza:

A szülőkkel nálunk is bajok voltak.

Első találkozáskor (15 voltam, ő meg 21) találkozott a szüleimmel is, aztán vagy 2 évig csak ő jött hozzánk.

Most nyáron végre mehetek már hozzá hétvégente.

2017. aug. 2. 12:10
 4/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,mekkora a távolság?
2017. aug. 2. 22:12
 5/20 anonim ***** válasza:
Kb 200 km.
2017. aug. 3. 10:37
 6/20 A kérdező kommentje:
Még a héten szabad vagyok és elutaznék a lányhoz.De a lányt a szülei nem engedik sehova,mit tudnék tenni? Ha meg elszökik vagy nem szól akkor bajba kerül. Mit lehet tenni?
2017. aug. 3. 17:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Menj hozzájuk. Mi is a városban akartunk csavarogni de nem engedte anyum. Aztán jobb volt nálunk.
2017. aug. 3. 17:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Azt még úgysem engednék a szülei.Segítsetek ha tudtok,depresszióba van a lány,nagyon szeretne velem lenni,de nem mehet sehova.Soha nincs egyedül otthon úgyhogy nem tudok elmenni hozzá.Az anyja ha megtudná azt mondaná neki hogy: "fejezd be az irogatást azzal a valakivel aki ismeretlen,honnan tudod hogy ki ő,lehet hogy valami gyilkos még majd megerőszakol" Szó szerint megkérdeztem a lányt hogy mit szólna az anyja ha meglátná a csevegésünket. És ezt mondta hogy ezt mondaná. Szóval az anyjának kéne bebizonyosodni hogy én rendes vagyok és nagyon szeretem a lányt. Nem tudom mitévő legyek.Gondolkoztam arról hogy készítek neki egy szép videót ahol szépen beszélek hozzá és hogy azt megmutassa az anyjának hogy 100% elengedje na de hogyan? Mit mondjak a videóba?
2017. aug. 3. 20:12
 9/20 anonim ***** válasza:
Beszélj az anyjával telefonon vagy Skype-on.
2017. aug. 3. 21:10
 10/20 A kérdező kommentje:
Az még úgysem működne.Még a lánnyal sem beszéltem nem hogy majd az anyjával. Nagyon félénk még a telefonáláshoz
2017. aug. 4. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!