Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél napja sírok meg állás nélkül mit tegyek?
Fél éve szerelmes vagyok egy fiúba de ma ősze jöttem vele azt írta "engem választ" irogatunk (együtt voltunk)...
Ám de 10 perc múlva azt írta mást választ és egyszerűen mint valami rongy babát el dobot...
Aztán azóta ki vagyok gondolkoztam a
vagdosáson de nem tettem meg... És nem is fogom.
Ez van a fejembe nem akarok túl lépni...
Még azon jár az agyam hogy mit ronthatam el megint miért vagyok ekkora szerencsétlen hogy egy fiú 15 perc alatt dobott mit egy rongy babát...
Folyamatosan sírok.
De elvileg nem jött ősze mással még azt mondta hogy szeret azután meg jól le csesztetni hogy ne írjak meg válaszoljsk neki azóta itt sírok meg depizek... De szerintem amikor dobott és azután azt írta 1 óra után hogy szeret az nem volt igaz mert rögtön el kezdett bunkosgotni...
Nem akarom el felejteni.
Mit tehetnék?
Miért tette ezt velem?
Talán én rontottam el valamit pedig kedves lány voltam vele annyira bánt... Annyira hiányzik...
A korom nem számít...
Viszont nem értem miért tette ezt...
De remélem igazatok van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!