Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elmondjam neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Hali 1 kis segítséget szeretnék kérni tőletek 1 lánnyal kapcsolatban nem ismerem sok ideje ő sem engem de én oly módon beleszerettem, hogy ha rágondolok szinte levegőt sem kapok persze jó barátok vagyunk lehet vele beszélgetni több dologról is.Gondoltam arra, hogy elmesélem neki, hogy mennyire szeretek 1 lányt (persze nem tudná, hogy ő az ) és megkérdezném tőle, hogy szerinte hogyan mondjam meg neki majd később elmondanám neki, hogy az a bizonyos lány ő volt. Szerintetek j

ez az ötlet vagy hagyjam ??

2017. júl. 27. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele. Mind meg neki, hogy nagyon kedveled, levegőt sem kapsz ha rá gondolsz.

És szeretnéd elhívni egy fagyira, sètára vagy valami, hogy mit szólna hozzá? :)

Vagy h van egy lány aki nagyon tetszik neked, a lelegzeted eláll tőle, de nem tudod hogy mit érez az a lány, és hogy hogyan hívhatnád el randira , aztán amit tanácsol, még abban a percben hívd el őt a tanácsai szerint :)

Aztán majd kiderül tetszel e neki :

2017. júl. 27. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Jah és szar a kérdés, nem az h hogy elmomd e neki. Hanem hogy hogyan! :)
2017. júl. 27. 09:11
 3/9 anonim válasza:
Szia ha adhatok egy tanácsot lányként akkor aztfeküdtél mondanám evvel kapcsolatba hogy mond el neki hamar semmit nem vesztesz vele ha elmondod neki vagy nem is miszály egyböl elmondano neki utalgathatsz is rá pl elhivod fagyizni pl és szerelemmel kapcsolatos kérdéseket teszel fel akk csakvisszajelöltek leesik neki hogy miröl van szo és akkor elmondthatod neki hogy mit érzel tudom nehéz elmondani h mit érzel mert mostanába a fiuk félnek a lányoktol de nem tom hogy miért de ne félj elmondani üit érzel aztudom a lényeg
2017. júl. 27. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:
WOW ez gyors volt : D Köszi a tanácsokat remélem jutok valamire . : )
2017. júl. 27. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne mondj neki semmit. Ne ronts ajtóstól a házba. Barátkozz vele, beszélgess vele, és hagyd, hogy az esti ábrándozások megtegyék a magukét. Mert ő is gondol rád esténként. Ő is újra éli a veled töltött perceket, és neki is megmelegszik ilyenkor a szíve tája. Hidd el, ezek az esti ábrándozások sokkal közelebb visznek hozzá, mintha most lerohannád egy ügyetlen vallomással.
2017. júl. 28. 13:57
 6/9 anonim válasza:

Szerintem elmondhatod neki, hiszen egyszer élünk, nem igaz?:)

Szólj, ha sikerült!

2017. júl. 28. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosan amiért egyszer élünk, azért kell jól csinálni. nem érünk rá felesleges hülyeségekkel elba52ni az időt.

58F

2017. júl. 29. 07:46
 8/9 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy szereted, így megkönnyebbülsz, és azis lehet, hogy te is bejössz neki! :)
2017. szept. 24. 14:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát mostanság elég sokat beszélgetek vele de még nem mondtam neki el még szerintem várok kicsit. : ) Köszi a válaszokat amúgy
2017. dec. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!