Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki hogy tetszik?
Hali 1 kis segítséget szeretnék kérni tőletek 1 lánnyal kapcsolatban nem ismerem sok ideje ő sem engem de én oly módon beleszerettem, hogy ha rágondolok szinte levegőt sem kapok persze jó barátok vagyunk lehet vele beszélgetni több dologról is.Gondoltam arra, hogy elmesélem neki, hogy mennyire szeretek 1 lányt (persze nem tudná, hogy ő az ) és megkérdezném tőle, hogy szerinte hogyan mondjam meg neki majd később elmondanám neki, hogy az a bizonyos lány ő volt. Szerintetek j
ez az ötlet vagy hagyjam ??
Beszélj vele. Mind meg neki, hogy nagyon kedveled, levegőt sem kapsz ha rá gondolsz.
És szeretnéd elhívni egy fagyira, sètára vagy valami, hogy mit szólna hozzá? :)
Vagy h van egy lány aki nagyon tetszik neked, a lelegzeted eláll tőle, de nem tudod hogy mit érez az a lány, és hogy hogyan hívhatnád el randira , aztán amit tanácsol, még abban a percben hívd el őt a tanácsai szerint :)
Aztán majd kiderül tetszel e neki :
Szerintem elmondhatod neki, hiszen egyszer élünk, nem igaz?:)
Szólj, ha sikerült!
Pontosan amiért egyszer élünk, azért kell jól csinálni. nem érünk rá felesleges hülyeségekkel elba52ni az időt.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!