Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy másik osztályban egy lány akit kinéztem mert egy bomba hogyan mondjam el neki hogy tetszik? Elmondjam? Hogyan érjem el a randit és egyéb mást. Ugyan abban a korosztályban van mint én szerintem.
Mondd el neki is,hogy: Te egy bomba
csaj vagy,de nem várom meg amíg feldobja az.És húzzál el, mintha tényleg félnék tőle.Ez lehet hogy bejön jópofa.
Hány éves vagy?
Menj oda hozzá, és ismerkedjetek meg. Nem kell sietni sehova.
Várj egy kicsit, előbb-utóbb valaki hatástalanítja.
De ha te vagy a tűzszerész, te is próbálkozhatsz.
Ő egy bomba?
Akkor hagyd békén, mi van, ha felrobban melletted?
Nem biztos, hogy túléled.
Viccet félretéve: Hány évesek vagytok? Milyen kapcsolatban vagytok? A csajnak van barátja?
Ennyi infót azért ne adj meg, mert akkor lehet tudunk segíteni is...
Atyaég.Egyszer egy fiú úgy próbált bókolni,hogy egy "bomba vagyok"...Nálam már ilyenkor elfogynak egy fiú esélyei,szóval szerintem hanyagolható.😂
Csak simán menj oda hozzá,beszélgess vele.Hívd meg a büfében valamire.Ha már eleget beszélgettetek,és a lányon nem látod,hogy a pokolra küldene,akkor kérdezd meg,hogy ha lesz kedve elmentek-e egyszer esetleg valahová.Innen már egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!