Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék egy introvertált...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy introvertált fiúhoz közeledni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik nekem de fogalmam sincs hogy miről tudnék vele beszélgetni amire nem csak egy szavas választ ír...

Mikor a filmekről beszélgettünk írt is pár sort...

Meg már nem hello val köszön hanem sziával...

Szoktam tőle kérdezni dolgokat akár sulival kapcsolatban vagy a hobbijával kapcsolatban.

Viszont csak közösségi oldalon írunk.

Ha meg megmondom hogy tetszik nekem akkor tutira mégjobban visszahúzódna... De én olyan vagyok aki az ilyet őszintén elmondja csak eddig mindig elszúrtam és ezt most nem szeretném...

2017. júl. 26. 23:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha visszahúzódó akkor nagyobb sikerrel fogsz tudni hozzá közeledni ha hozzá hasonlóan a félénk oldaladat mutatod és apró gesztusokkal közeledsz felé ( kedvesen mosolyogsz stb.) A barátaitól vagy ismerőseitől pedig érdeklődd meg , hogy mi iránt érdeklődik komolyabban . És ne mond el neki egyből , hogy bejön neked . Várj ezzel addig ameddig komolyabban össze nem haverkodtok .
2017. júl. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!