Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A nők buknak a katonákra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők buknak a katonákra?

Figyelt kérdés
Én tiszti főiskolára fogok menni és jó eséllyel elérhetem az alezredesi rangot. Szeretik a nők az egyenruhás pasikat? Nem sokára érettségi és addigra elkell döntenem mivel fogok foglalkozni. 16/F

2017. júl. 26. 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha amúgy képtelen vagy felszedni egy csajt, ne hidd, hogy ez majd megoldja a problémád. Ha ezért vonulsz be, nagy csalódás ér. Lehet, hogy az egyenruhád vonzza egy pillanatra a tekinteted, de az éppen az egyéniséget fedi el, szóval nem saját érdem. Amúgy meg az első megnyilvánulásod után megtántorodnak.

Szerintem veled kapcsolatosan az egyenruha olyan lesz, mint a lapos csajoknak a kitömött melltartó. Csak nálad hamarabb kiderül.

2017. júl. 31. 08:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Van barátnőm, nem azért kérdeztem. Csak kíváncsi voltam erre, ezért írtam ki. Én már régebb óta tervezem, hogy bevonuljak, mert nekem rengetegen tanácsolták, hogy legyek az, mert gyerekkorom óta érdekelt ez a téma. Arról nem is beszélve, hogy a fizikai adottságom és nagyon remélem a szellemi képességem megvan hozzá. A barátnőm szerint, azért nem lenne jó bevonulnom, mert elvisznek a háborúba. Mondtam neki, hogy ez szinte kizárt Magyarországon. Egy nagyon békés országnak számítunk világviszonylatban.
2017. júl. 31. 13:36
 13/17 anonim válasza:

Szia! Előre is bocsi a sok okoskodásért.

1:katonai főiskola nincs Magyarországon, egy NKE-nek csúfolt hibrid egyetem egyik kar és azon belül 3 szak amire tudsz majd jelentkezni.

2:a rendfokozatot nem dobálják csak úgy, ha innen kikerülsz hadnagy leszel majd főhadnagy ami között 7-8 év a kivárási idő, a hadnagyi és alezredesi rendfokozat között még 3 rendfokozat befigyel, amik mellett tanfolyamokat is kell végezned szóval nem lesz alezredes "rangod" 30 évesen ha csak nem az ötödik missziód alatt nem teremtesz békét az összes afgán törzs között.

3: ne a csajok/nők/lányok miatt szerelj fel hanem azért mert ezt akarod csinálni meg van benned hazaszeretet mert enélkül le fogsz szerelni alapkiképzés második vagy harmadik napján.

4:megijeszteni nem akarlak de a felszerelt és rendszerben maradt HTJ-k 90%-a elveszíti a bevonulás előtti kapcsolatát legyen 3 hónap, 1 év , 2év, 5 év, ha csak nem vagytok mindketten Pestiek , de az már más ha közben ismerkedsz meg valakivel.

Szerintem ez egy szép szakma bárki gondoljon bármit is, aztán meg lehet mondani azt is hogy hülye katona vagy kopasz hadnagy... álljon ő hóba fagyba kánikulába 12 órát kerítés mellett, vagy tanuljon egyetemi szinten matekot, mechanikát, villamosságtant, térképészetet meg egyéb nyalánkságokat az egyetemen szolgálati feladatok mellett..

Tanuld a nyelvet, csináld meg a nyelvvizsgád, csinálj jó érettségit, eddz rá tudatosan ha be akarsz kerülni, főleg ha bent is akarsz maradni. Mert onnantól kezdve sok minden megváltozik, és pár dologról le kell mondanod amint felszerelnek .

2017. júl. 31. 21:24
 14/17 A kérdező kommentje:
2-3 évente van felmérés a hadseregben, ahol ha ügyes vagy előléptetnek. Valamelyik rangot egy bizonyos korhatár felett lehet csak elérni, hiába erőlködsz. Tudom, hogy rengeteg áldozattal jár a bevonulás, de attól még egy jó szakma.
2017. aug. 1. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Valahogy az az érzésem, hogy kialakítottál magadnak egy álomvilágot, vagy valami legendának bedőltél, ami nagyon megtetszett, és ha kapsz egy reális választ, akkor az neked nem tetszik, az már mindjárt ellened van... (Biztos sajnálják tőled az ezredesi és tábornoki rangot, mert azzal lehet a legjobban csajozni.) Tudod mit? Csinálj amit akarsz. A kutya nem ismer téged, ezért kamuzni is kár. Nem minket áltatsz, hanem magadat.
2017. aug. 1. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem vonultam még be, de szeretném tudni, hogy a nőknek mi a véleménye a katonákról. Ennyire egyszerű, nem kell túl komplikálni! Minek kell már azt leszűrni, hogy kamuzok? Nem kamuznám azt, hogy alezredes vagyok, főleg 16 évesen. De előtte "RENDESEN" végig kéne olvasni a kérdésemet és, akkor egy normális, épeszű ember feltudja fogni a kérdésemet.Láthatóan az utolsónak nem sikerült eddig eljutnia. Nem baj, majd legközelebb.
2017. aug. 1. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a csajozásnál legalább olyan imponáló/kiábrándító a helyesírás/annak hiánya, mint az egyenruha/vagy a civil "népviselet". Tanuld meg az igekötők használatát, szerintem a katonaságnál se lesz hátrányos.
2017. aug. 2. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!