Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve szakítottunk az exemmel, igaz szerelem volt. Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
februárban szakítottunk a rengeteg vita és idegeskedés miatt, és elég jól viseltem. kedden megláttam egy képet instagrammon, hogy az új barátjával van. mintha mellkason lőttek volna. azóta fogytam 3 kilót, nem eszek, nem iszok, semmit nem alszok, és semmihez nincs kedvem. letört vagyok, kicsit talán depressziós is. teljesen magamba zuhantam. csütörtökön ráírtam. leírtam neki mindent, minden emléket ami előjött, a gyönyörű együtt töltött időt, mindent. nagyon sírt, mondta hogy ő is minden nap gondolt rám, hiányzok neki, de a mostani barátjával boldog, és amikor vele van nem gondol rám, csak ha egyedül van, vagy otthon lefekvés előtt. nem szereti őt annyira, mint régen engem. nálunk a szakítás elég sűrű volt, de mindig kibékültünk utána, csak a legutóbbinál nem. azóta 2x találkoztunk, ő is sírt, én is, és az ölelésén, ahogy szorít, éreztem hogy szeret még. nem tud rajtam túl lépni, és én sem rajta. 2 tűz között van, fogalma sincs mit csináljon. másfél évig voltunk együtt. a barátai egy része ellenem van, az én barátaim is azt mondják, hogy hagyjam, engedjem el, első komoly szerelmet mindig nehéz elfelejteni, de majd az idő segít. én is azt hittem, de kevés volt. mi legyen? bárki valami használhatót tud mondani azt megköszönném, tanácstalanok vagyunk..2017. júl. 23. 12:39
1/2 A kérdező kommentje:
19/f egyébként
2017. júl. 23. 12:40
2/2 thunderofyou válasza:
Ha az exbarátnőd tényleg nem tud elengedni és valóban még mindig szeret téged, nem nagyon van értelme mással járnia, folytatnotok kéne. Ha viszont csak azért mondja, hogy ne bántson meg, engedd el. Ezt nem tudom mennyire érzed, de remélem tudtam segíteni. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!