Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fehér lány és roma fiú között...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér lány és roma fiú között lehetséges normális párkapcsolat? Részletezve lent.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, intelligens. Mindenkit elfogadok úgy, ahogy van, nem tartom fontosnak a külsőt, a származást, vagy vallást ahhoz, hogy bármiféle emberi kapcsolatot hozzak létre valakivel. Nemrég azonban megtetszett egy roma fiú, és mint kiderült, ezt viszonozza. Ő 3 évvel idősebb nálam, és ahogy eddig megismertem, nagyon rendes, tisztességes, és még a humora is jó :) Nincsenek terveim, csak érdeklődésképp teszem fel ezt a kérdést. Saját tapasztalatokat szívesen olvasok, ellenben rasszisták és egyéb utálkozók válaszával. Köszönöm :)
2017. júl. 20. 11:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#4: Érzem a cinizmust az írásodban, de ne félj nem jönnék ide, hogy terhes vagyok :) Egy részt azért, mert szűz vagyok, és nincs senkim, másrészt azért, mert vagyok annyira értelmes, hogy nem fekszem le valakivel, akit alig ismerek, legyen az cigány vagy sem. Ha a világ legrendesebb fiúja lenne a barátom, akkor sem tenném, csak jóval később. A bántalmazásról pedig annyit, hogy nyilván azonnal segítséget kérnék, ha bántana, még akkor is, ha nem szabadulnék meg tőle annyira könnyen.
2017. júl. 20. 16:20
 12/13 A kérdező kommentje:
#5: Az első mondatoddal csupán azért nem értek egyet, mert nincs olyan, hogy tiszta magyar, bárkiben lehet bármilyen vér, szóval tulajdonképpen mindenki kevert. Igaz, nem írtam le a kérdésem alatt, de nem jöhet létre közte és köztem semmilyen kapcsolat privát okokból kifolyólag, csak kíváncsiságból kérdeztem.
2017. júl. 20. 16:23
 13/13 A kérdező kommentje:
#7-es: Én nem szidok senkit, még a rasszistákat sem, csak nem értek egyet velük. Ameddig nem bántanak fizikailag senkit, engem nem érdekel, hogy mit csinálnak. Ja, és nem élek burokban egyáltalán :)
2017. júl. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!