Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INeedYou kérdése:
Fiúk, szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem és nagyon úgy néz ki hogy én is neki. A fiú sportol, helyes illetve népszerű fiúnak számít, mivel elég sokan ismerik. Minden jel arra mutat, illetve mindenki azt mondja tetszem neki, de elég sokan beszarinak tartják. Ő nem az a tipikus felhajtott, szűk nadrágos fiú aki állandóan töltögeti fel magáról Facebookra a képeket. Az első barátnője csúnyán átverte és megcsalta fűvel-fával.. A lényeg : mindent egybe véve, szerintetek elképzelhető, hogy tényleg beszari és ezért nem kezdeményez.. Esetleg még a régi sebek is benne lehetnek. Volt már két alkalom amikor beszélnem kellett vele és akkor nagyon zavarban volt, barátnőm mesélte hogy, olyan volt mint aki ott akar szívinfarktus kapni. Illetve egyszer ő is leszolított és állandóan vigyorgott, nagyon kedves volt. A lényeg : mindent egybe véve, szerintetek elképzelhető, hogy tényleg beszari és ezért nem kezdeményez.. Esetleg még a régi sebek is benne lehetnek.2017. ápr. 29. 10:23
1/2 anonim válasza:
Lehet mind a kettőd dolog benne van. Hogy beszari és még nyalogatja a sebeit. Én kb 1 évig nyalogattam a sebem mikor szakított velem a barátnőm bár lehet hogy tényleg beszari típus és rátesz még egy lapáttal mert pl én nem vagyok ilyen ha valaki tetszik,kezdeményez nem félek tőle meg leszólítani az más hogy felmenne a vérnyomásom de annak jelét nem lehetne látni az csak izgalmi állapot.
2/2 anonim válasza:
Ha neked is tetsztik akkor kezdeményezz te!Ez így elég furcsa mert ugya normál esetben a fiunak kéne,de ha ő nem akkor lépj te.Nem azt mondom,hogy rögtön támadd le csak szépen lassan.Elösször próbáld megismerni közelebbről,beszélgess vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!