Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen megcsalt a baratnom, mit tegyek?
Ezek alapján úgy tűnik hogy veled akar lenni? Nem akar.
Megcsalt. Ez már önmagában beszédes. A részegség NEM KIFOGÁS. Utána annyira lealacsonyítod magad hogy te kérsz bocsánatot és ezek után ő nem biztos abban hogy veled akar lenni.
Ezek alapján hidd el ,ő nem akar veled lenni.
Ha akarna nem csalt volna meg ,ha akarna ő könyörögne neked hogy bocsáss meg ,ha akarna azok után hogy te felajánlottad hogy megbocsátasz neki akkor azt mondta volna hogy igen ,veled akar lenni.
Ne legyél ennyire papucs. Elhiszem hogy rossz ,de jobb lesz neked ha túl lépsz rajta.
Nem kell bantani... ha vissza akar jonni, majd rohogd pofan.
Orulok, h megjott az eszed! 👊
Elsőre meg én panikoltam be, hogy te kérsz tőle bocsánatot.
Nem hiszem hogy te hibáztal, hiszen o csalt meg. És igen, nagyon nem érdemel meg. De nem hiszem hogy nagyon szerethetett, mert akkor nem csalt volna meg. Ezt a lehetőséget kihasználta, de lehet félre se lépett, csak mondta hogy tudjon mit mondani mikor szakít veled.
A lényeg, hogy látom megjött az eszed, ne foglalkozz vele többet szerintem! Van több lány, menj el csajozni!!!
te nem normális ember faj..
félre kúr és te kérsz bocsánatot??? magyarázat nincs rá ha még részegen tette az meg szánalmas akkor holnap én lógatom oda a dorongom és te kérsz tőle azért is bocsánatot...
azon nyomban elküldeni a francba és soha soha nem hízlalni az egóját..
te tudod mekkora egó dobás ez egy nőnek? félre kúrhat és még te nyalsz utána neki??
haver egy kérdés
HOL AZ ÖNBECSÜLÉSED?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!